alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Portugal heeft Zwitserland vertrappeld op een deuntje van 6 doelpunten tegen 1 in hun ronde van 16 ontmoeting in een mond waterende kwartfinale tegen Marokko. De ster van de wedstrijd, was de 21-jarige sensatie Goncalo, die een hattrick op 21-jarige leeftijd heeft gescoord – de jongste speler het te flikken sinds Pele in de World Cup in 1958

Table of Contents

Zwitserland speelde slecht in de wedstrijd en na 2 doelpunten achter te raken, zijn ze er nooit van hersteld. Ramos gaf Portugal na 17 minuten de leiding en veteraan Pepe maakt het 2-0 in de 33e minuut, Goncalo Ramos maakt het 3-0 op 51 minuten met Roberto Guerreiro die een strik op de pot zet in de 55e minuut. Manuel Akanji zet nog een verzachtend doelpunt op de 58e minuut, Ramos maakt zijn hattrick compleet op de 67e minuut en Leonardo Leo voegt de zesde toe in de 2 minuten overtijd.

Zwitserland heeft ondanks alles nog 52% balbezit gehad, maar de Portugesen zijn dodelijk aan de voorkant geweest met een 9 schoten op doel van de 11 schoten. Zwitserland had er vijf, met maar een van deze schoten op doel, wat meteen het doel van Akanji was.

Als je op zoek bent naar de beste weddenschappen op deze wedstrijden, moet je eens naar b-bets.com gaan en gaan wedden. Voor de beste en mees accurate voorspellingen op deze wedstrijd en andere in de World Cup 2022, bezoek je Mr247bet.com.

POR – Rafael Leao 90+2’

Portugal draait door tegen Zwitserland en wint met zes doelpunten tegen één. De 21-jarige senstatie Goncalo Ramos scoort een hatticks op de 17e, 51e en 67e minuut met de andere Portugese doelpunten, komende op de 33e minuut van Pepe, Rafael Guerrero op 55 minuten en Rafael Leao in de 92e minuut. Zwitserland scoort een troostend doelpunt van Manuel Akanji op 58 minuten.

Penalty in a wedstrijdxxx%

Portugal had a blinder of a wedstrijd scoring six doelpunten for the first time ever at the World Cup and handing Zwitserland their biggest defeat ever. This was done with just 48% possession but Portugal had a massive 9 shots on target out of eleven.

Penalty in een wedstrijd0%

Zwitserland had 52% balbezit in de wedstrijd, maar krijgt nog flinke klop, wat behoorlijk beschamend is. Ze hadden een totaal van 5 schoten, waarvan 1 op doel.

Doelpunten Per Minuut

Totaal doelpunten
10 minsPortugalZwitserland
81 – 90+ min100 %0 %
15 MinsPortugalMorocco

hoekschoppen en kaarten – Portugal vs. Zwitserland

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?