Napoli vs. Juventus: Hoogtepunten uit de Serie A 2022/23 op Mr247Bet

Napoli vs. Juventus: hoogtepunten uit Serie A 2022/23 on Mr247Bet

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Napoli verbreedt het gat aan de top van de Serie A tafel naar 10 punten, volgende hun 5-1 overwinning op Juventus in een eenzijdige ontmoeting. De Partenopei lieten hun ware zelf zien tegen een lichtelijk zwak Juventus, die alleen de eerste periode van de eerste helft in de wedstrijd zat.

Inhoudsopgave

Napoli neemt de leiding op 14 minuten door hun talisman aanvaller Victor Osimehn en verdubbeld al snel via een doelpunt van Karabits Kvaratskhelia op 39 minuten. Het lijkt erop dat Juventus terugkomt in de wedstrijd wanneer de Bianconeri het verschil reduceren middels Angel di Maria op 42 minuten, maar het mocht niet zo zijn. Napoli komt uit als een huis dat in brand staat en scoort drie keer in 15 minuten via Osimehn, Rahmani en Elmas op 55, 65 en 72 minuten, om de overwinning op de shirts te spelden en de drie punten te pakken.

De Partenopei zijn zeker het team dat men wil verslaan dit seizoen, ondanks dat ze verrassend genoeg hun eerste post World Cup wedstrijd hebben verloren tegen Inter. Ze komen nu zeer sterk terug met overwinningen tegen Sampdoria en nu tegen Juventus. Luciano Spalletti heeft zijn team goed gesmeerd lopen en met spelers als Osimehn en Rahmani in topvorm, maar ook niet te vergeten de ster Georgian Kvaratshkelia, die een groot verschil maakt op het veld.

Napoli had een indrukwekkende 60% balbezit met 12 schoten in totaal, waarvan er 10 op doel waren. Aan de andere kant, had Juventus zes schoten met maar twee hiervan op doel met 40% balbezit.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de Italian Serie A, moet je b-bets.com eens bezoeken en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Napoli heeft 60% balbezit met een indrukwekkende twaalf schoten en tien daarvan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Juventus waren het tweede beste team met maar 40% balbezit en maar zes schoten, waarvan vier op doel

doelpunten per minuut

Totaal aantal doelpunten
10 minsNapoliJuventus
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsNapoliJuventus

Hoekschoppen en kaarten – Napoli vs. Juventus

Aantal Hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?