alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Frankrijk behaalt een minimale 1 – 0 overwinning uit tegen de Republiek Ierland, om door te gaan met hun 100% record in deze kwalificatie campagne voor de EURO 2024. De prestatie van Les Bleus was een behoorlijke stap weg van het verslaan van de Nederlanders in hun eerste wedstrijd, maar genoeg voor ze om drie punten te registreren en door te gaan met het zijn van de favorieten van hun group.

Inhoudsopgave

Didier Deschamps adopteert een veel meer terughoudende attitude tegen de Ierland, dan dat ze tegen Nederland deden, ondanks dat de Fransen toch de wedstrijd domineerde en ongelukkig genoeg waren om niet met een grotere marge te winnen. Spelers als Alexander Rabiot, Didier Deschapms en Kylian Mbappe’ straalde en Griezman en Giroud waren ook behoorlijk indrukwekkend.

Het enige doelpunt in de wedstrijd, kwam op 50 minuten via Benjamin Pavard, een licht onschadelijke scoorder, maar het was genoeg voor Frankrijk om de wedstrijd te winnen. Ierland had haar kansen, maar kon op een of andere manier niet genoeg prestatie vinden om er een in het doel te krijgen, dus kwalificeren als tweede in de group op het moment.

Frankrijk had 61% balbezit met maar zes schoten in totaal, waarvan drie op doel. Ierland krijgt 39% balbezit en had vifd schoten met twee op doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor het UEFA EURO 2024 toernooi. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze wedstrijden op Mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd0 %

The Republiek Ierland had 39% possession with five shots in totaal, two of these on target.

Penalty in de wedstrijd0%

Frankrijk had 61% possession and six shots with three of these on target. They also scored the only goal of the wedstrijd.

doelpunten By Minute

totaal doelpunten
10 minsRepubliek IerlandFrankrijk
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsRepubliek IerlandFrankrijk
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %100 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Frankrijk scoort het enige doelpunt van de wedstrijd op 50 minuten en wint de ontmoeting tegen Republiek Ierland.

Corners en kaarten – Republiek Ierland vs. Frankrijk

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

Er waren tien hoekschoppen in de wedstrijd, met acht voor Republiek Ierland en maar twee voor Frankrijk.

Aantal kaarten

Er waren vijf gele kaarten in de wedstrijd, met vier voor Ierland en één voor Frankrijk.