alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Newcastle United stoomt door hun tweede EFL Carabao Cup ronde, wanneer ze Southampton overkomen met 2 – 0, om te kwalificeren voor de finale met een 3 – 1 aggregaat. Het resultaat had niemand twijfels over, nadat de Magpies een stormende start hadden en al twee doelpunten voorliepen in de eerste 20 minuten.

Inhoudsopgave

Southampton biedt weinig weerstand, maar krijgen het toch voor elkaar om een doelpunt terug te pakken in de eerste helft. Het enige negatieve voor Newcastle, was het weggestuurd worden van Bruno Guimares in de 82e minuut, wat hun opties compliceert wanneer ze weten dat ze nog een aantal zware wedstrijden te gaan hebben voor de cupfinale op de 26e februari.

Newcastle United opent het scoren na net 5 minuten via een doelpunt van Sean Longstaff, na een assist van Kieran Trippier. Het tweede doelpunt komt op 21 minuten via Longstaff en deze keer na een assist van Miguel Almiron. Chet Adams reduceert het verschil op de 29e minuut, maar de Saints konden niet meer de nodige doelpunten vinden om het op een gelijkspel te zetten. De Guimaires hun uitbraak kwam net iets te laat om verschil te kunnen maken.

Newcastle zal nu tegen Manchester United op gaan in de finale voor een eerste poging op het zilver sinds 1999, toen ze de FA Cup finale tegen de Red Devils verloren hebben. Het is een opmerkelijke vertoning voor Eddie Howe, die Newcastle getransformeerd heeft, sinds hij het over heeft genomen, maar Saudi’s geld speelt ook een grote rol in het verschil.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de EFL Carabao CUp, moet je eens naar b-bets.com gaan en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op mr247bet.nl.

totaal doelpunten
10 minsNewcastle UnitedSouthampton
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsNewcastle UnitedSouthampton

Hoekschoppen en kaarten – Newcastle United vs. Southampton

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?