alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City pakt een derde overwinning op Chelsea en deze keer worden de rivalen verslagen met vier doelpunten tegen nul, met nog een nachtmerrie voor Graham Potter’s kant. Het resultaat was in het voordeel van Manchester City, die vroeg scoort via Riad Mahrez en al 3-0 in de helft bekokstooft. Dit resultaat betekent dat Chelsea voor de eerste keer in de derde ronden van de FA Cup wordt geëlimineerd sinds 1997/98.

Inhoudsopgave

Manchester City neemt de leiding via een prachtige vrije trap van Riad Mahrez op de 23e minuut en verdubbelt het op het half uur via een penalty van Julian Alvarez. Phil Foden sluit de wedstrijd af op 38 minuten, met een vierde doelpunt op 85 minuten via nog een penalty, maar deze keer van Riad Mahrez.

Ondanks dat Manchester City wat problemen hebben in de Premier League , door een flink aantal punten te zakken, doen ze het nog steeds erg goed in cup competities en zijn op het moment op koerst om zichzelf te viervoudigen, voor een duidelijk historisch moment. Ze hebben Liverpool weggespeeld uit de Carabao Cup en hebben nu Chelsea uit de FA Cup gewerkt, dus hun pad is niet altijd even makkelijk geweest.

Manchester City had een indrukwekkende 57% balbezit met negen schoten, waarvan er zeven hiervan op doel waren. Chelsea had 43% balbezit, maar kon maar een schrale drie schoten plaatsen, met maar één op doel.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de English FA Cup, moet je eens naar b-bets.com gaan en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

Manchester City krijgt het voor elkaar om 57% balbezit in de hele wedstrijd te hebben en scoren vier doelpunten, waarvan twee hiervan vanaf de penalty spot. City had negen schoten, met zeven van deze op doel en twee langs het doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Chelsea had 43% balbezit en maar drie schoten, met een op doel, omdat ze compleet buitengespeeld werden.

doelpunten per minuut

totaal aantal doelpunten
10 minsManchester CityChelsea
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsManchester CityChelsea

hoekschoppen and kaarten – Manchester City vs. Chelsea

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?