alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Servië krijgt het voor elkaar om te winnen in de spannende derby tussen de twee voormalig Joegoslavische naties, die een paar jaar geleden nog een land waren. Servië maakt twee overwinningen in twee wedstrijden en heeft pas nog Litouwen verslagen met een identieke scorelijn van 2 – 0.

Inhoudsopgave

De Serven zijn nu de favorieten om door te gaan als group winnaars. Met hun tandem van spelers als Dusan Tadic, Fulham’s Aleksandr Mitrovitch en Juventus speler Dusan Vlahovic, hebben ze een indrukwekkende voorhoede, welke elk team zou moeten verbazen. Doordat ze thuis speelden, krijgt Montenegro niet heel erg veel bekijks, ondanks dat de doelpunten van Servië relatief laat in de wedstrijd kwamen.

Dusan Vlahovic opent het scoren voor Servië op 78 minuten, na een geweldige assist van Mladenovic. Het tweede doelpunt kwam op 90 minuten, van Vlahovic na een assist van Stefan Lukic. Dit betekent dat Vlahovic vier doelpunten in twee wedstrijden heeft gezet, wat hem top scorer van EURO 2024 maakt.

Servië had 61% balbezit, met een totaal van zes schoten, waarvan een op doel. Montenegro pakt 39% balbezit met acht schoten, waarvan twee op doel.

Kijk eens naar een aantal geweldige odds voor het UEFA EURO 2024 toernooi. Deze kunnen gevonden worden op b-bets.com, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze wedstrijden op mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd0 %

Montenegro had 39% balbezit en acht schoten, waarvan er twee op doel waren.

Penalty in de wedstrijd0%

Servië had 61% balbezit en pakt zes schoten, met een hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsMontenegroServië
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsMontenegroServië
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %100%

Servië scoort twee late doelpunten via Dusan Vlahovic op 78 en 90 minuten, welke de wedstrijd bepalen.

Corners en kaarten – Montenegro vs. Servië

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

Er waren maar vijf corners in de wedstrijd, 4 voor Montenegro en één voor Servië.

Aantal kaarten

Er waren drie gele kaarten in de wedstrijd, twee voor Servië en een voor Montenegro.