Leicester vs. Brighton and Hove Albion: Mr247bet's Top hoogtepunten 21/01/23

Leicester vs. Brighton and Hove Albion: Mr247bet’s Top hoogtepunten 21/01/23

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Leicester City and Brighton and Hove Albion spelen een vermakelijk gelijkspel 2-2, wat weinig heeft bereikt voor beide teams. Leicester trekt er een punt uit om net iets boven de onderste teams te komen staan, terwijl Brighton faalt om te kapitaliseren op hun geweldige prestatie vorige week, waar ze Liverpool helemaal van de kaart gespeeld hebben en vielen achter op hun Queeste voor een top 4 plek.

Inhoudsopgave

Keiso Mitomo gaf Brighton de leiding met een super doelpunt op de 27e minuut, maar Marc Albrighton egaliseert het weer Leicester op 38 minuten. Harvey Barnes scoort een net doelpunt om het resultaat weer in het voordeel van Leicester te draaien, maar Euan Ferguson zet het weer gelijk op twee minuten voor het einde van de wedstrijd.

Met dit resultaat, blijft Brighton op de 6e plek op punten met Fulham en net achter vijfde geplaatste Tottenham Hotspur, met een wedstrijd nog te gaan. Aan de andere kant, staat Leicester op de 14e plek met 18 punten samen met Leeds en West Ham United en meer net een punt boven Bournemouth, die in de degradatie zone zitten.

Leicester had maar 36% balbezit en amper drie schoten in totaal, met daarvan twee op doel. Brighton had 64% balbezit en negen schoten op doel, met vier hiervan op doel.

Als je op zoek bent naar een aantal geweldige odds voor de Premier League, moet je eens op b-bets.com kijken en nu wedden. Er zijn een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op mr247bet.nl.

BRI: Euan Ferguson 88 min

Leicester City vs. Brighton and Hove Albion, hoogtepunten van de Premier League 2022/23

Penalty in de wedstrijd0 %

Leicester City had net 36% balbezit gedurende de wedstrijd, maar krijgen het voor elkaar om twee doelpunten te scoren. Ze hadden maar 2 schoten op doel, met 2 hiervan een doelpunt.

Penalty in de wedstrijd0%

Brighton and Hove Albion hadden een indrukwekkende 64% balbezit, maar scoren maar 2 doelpunten. Ze hadden negen schoten in totaal, met 4 hiervan op doel.

doelpunten per minuut

Total doelpunten
10 minsLeicester CityBrighton and Hove Albion
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsLeicester CityBrighton and Hove Albion

hoekschoppen en kaarten – Leicester City vs. Brighton and Hove Albion

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?