alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Engeland krijgt het voor elkaar om voor het eerst in 62 jaar Italië te verslaan, om een belangrijke overwinning in deze EURO 2024 kwalificatie campagne te pakken. De wedstrijd was er een van twee helften tussen de Three Lions die de eerste helft en de Azurri de tweede helft domineren. Harry Kane behaalt ook voetbalgeschiedenis met zijn 54e doelpunt in een Engels shirt, en overtreft Wayne Rooney.

Inhoudsopgave

Het Engelse team vond een perfect ritme in de eerste helft, nadat Gareth Southgate Jude Bellingham in een geavanceerde middenveld rol, die zijn vaardigheden perfect laat zien. Declan Rice opent het scoren na 16 minuten met een netjes gemaakt doelpunt, wat opgevolgd word door een penalty schot van Harry Kane een minuut voor einde eerste helft.

Italië lijkt verbaast, maar reageert sterk in de tweede helft, door Engeland onder hoge druk te zetten. Manuel Retegui reduceert het verschil op de 56 minuten en Engeland zag hun Luke Shaw tien minuten van eindtijd van het veld gestuurd worden, wat ze onder nog meer druk zet om de beroemde overwinning te registreren.

Balbezit werd gelijk verdeeld tussen de twee teams, met Engeland op 51% en Italië op 49%. Italië had 7 schoten met maar een op doel. Engeland krijgt zes schoten, met vier hiervan op doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor het UEFA EURO 2024 toernooi. Deze kunnen gevonden worden op b-bets.com waar je ook nu kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze wedstrijden op Mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd100%

Italië had 49% balbezit in de wedstrijd en zeven schoten in totaal, met maar een op doel.

penalty’s verloren0 in 1

Engeland had 51% balbezit en zes schoten in totaal, met vier hiervan op doel.

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsItaliëEngeland
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsItaliëEngeland
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %100 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min100%0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Alle drie de doelpunten werden in het eerste uur van de wedstrijd gemaakt, met Engeland die een 2 – 0 leiding pakt, terwijl Italië op de 56 minuten scoort om het verschil te verminderen.

Corners en kaarten – Italië vs. Engeland

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

There were 10 corner kicks throughout the wedstrijd with seven for Italië and three for Engeland

Aantal kaarten

The wedstrijd eindigden met een slecht humeur en een totaal aantal van acht kaarten, waarvan er een rood. Engeland had vier gele kaarten en Luke Shaw is van het veld gestuurd, terwijl Italië drie gele kaarten krijgt.