alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Frankrijk behaald een ongelooflijke overwinning tegen Nederland, in een eenzijdige wedstrijd die het krediet van Les Bleus’ voor het aankomende EURO 2024 toernooi goed demonstreert. Nederland was extreem teleurstellend en zagen er verzwakt uit in deze kwalificatie group, waar Frankrijk met gemak doorheen zou moeten zeilen.

Inhoudsopgave

De wedstrijd had een knallende start, met Frankrijk die het in de eerste 10 minuten 2 – 0, wat via een assist van Kylian Mbappe’ start en Upamaceno die het 2 – 0 maakt zes minuten later, met een net individuele prestatie. De derde kwam op 21 minuten via de knallende Kylian Mbappe’ die de bal doorgespeeld krijgt van Alex Touchameni.

Tegen die tijd was de wedstrijd al over, maar Mbappe’ voegt nog een vierde doelpunt er aan toe, twee minuten van tijd. Nederland had een consolidatie doelpunt in overtijd kunnen scoren, maar Memphis Depay mist vanaf de  penalty plek.

Balbezit was ironisch genoeg duidelijk in handen van Nederland met 58% en de Nederlanders hadden zeven schoten, met vijf hiervan op doel. Frankrijk had maar 42% balbezit en krijgen 11 schoten, met acht op doel.

Kijk eens naar de geweldige odds voor het UEFA EURO 2024 toernooi. Deze kunnen gevonden worden op b-bets.com, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze wedstrijden op mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd100 %

Frankrijk had maar 42% balbezit, maar krijgt het voor elkaar om vier doelpunten met 11 schoten te scoren, waarvan acht op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Nederland had a een aanzienlijke 58% balbezit, maar deed er niet veel mee, omdat ze geen doelpunt gescoord krijgen. Ze hadden 7 schoten in totaal, met vijf hiervan op doel.

Doelpunten per Minute

totaal doelpunten
10 minsFrankrijkNederland
81 – 90 min100%0 %
15 MinsFrankrijkNederland
0 – 15 min100 %0 %
16 – 30 min100 %100 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min100 %0 %

Er waren vier doelpunten in de wedstrijd, allemaal in het voordeel van Frankrijk, met de eerste drie in de eerste 20 minuten.

Corners en kaarten – Frankrijk vs. Nederland

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

Er waren acht hoekschoppen in de wedstrijd, vijf voor Nederland en drie voor Frankrijk.

Aantal kaarten

Er waren zes gele kaarten in de wedstrijd, vier voor Frankrijk en twee voor Nederland.