alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Arsenal zijn aan het falen in hun queeste voor een eerste Premier League titel sinds 2004. Deze laatste wedstrijd tegen collega Londenaars West Ham, betekent dat ze vier punten gezakt zijn in twee wedstrijden waar Manchester City nu bijna een punt achter loopt op ze. Het was ook de tweede keer dat de Gunners het twee doelpunt voordeel weggooit en bijna de wedstrijd verliest.

Inhoudsopgave

Arsenal stonden twee voor de eerste vijftien minuten. Gabriel Jesus opent het scoren na net 7 minuten, na een nette assist van White, terwijl drie minuten later het de beurt van Martin Odegaard was om het 2 – 0 te maken na het krijgen van de bal van Gabriel Martinelli. West Ham waren niet verbaast en trekken er een terug op 33 minuten door de voeten van Sahid Benhrama middels een penalty.

Bukayo Sakaa mist een glorieuze kans om Arsenal aan te zetten om naar 3 – 1 te gaan op de 52 minuten, wanneer hij een penalty mist. Erger kwam nog voor Arsenal, want twee minuten later egaliseert Jared Bowen het voor West Ham en maakt het 2 – 2 en verdienen de Hammers een zwaar verdiend punt.

Mikel Arteta geeft zijn spelers de schuld voor hun gebrek aan kracht in het houden van de 2 – 0 voorsprong, net na een aantal dagen ervoor hetzelfde gebeurt tegen Liverpool. Met de grote wedstrijd tegen Manchester City in het vooruitzicht op 26 april, is het echt alles waarvoor ze nu moeten gaan.

Ongelooflijk genoeg, had Arsenal een knallende 72% balbezit. West Ham deed veel meer met hun 28% balbezit en acht schoten, met drie hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Bezoek dan echt eens B-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg voorspellingen op deze wedstrijd, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

West Ham United had 28% balbezit en acht schoten in totaal, met drie hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Arsenal had een aanzienlijke 72% balbezit in de wedstrijd, met acht schoten in totaal, waarvan vijf op doel.

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsWest Ham UnitedArsenal
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsWest Ham UnitedArsenal
0 – 15 min0 %100 %
16 – 30 min0 %0%
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Arsenal scoort twee doelpunten binnen de eerste 10 minuten, maar werden teruggedrongen door West Ham.

Corners en kaarten – West Ham United vs. Arsenal

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?