alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Tottenham Hotspur keert terug naar de winnende manier, met een indrukwekkende overwinning over Nottingham Forest, om de vierde plek nu echt vast te zetten. Na een teleurstellende disappointing Champions League exit tegen AC Milan, kwamen de Spurs sterk terug met Harry Kane die een belangrijke brace scoort om door te gaan met zijn doelpunten scorende record string.

Inhoudsopgave

Tottenham staan nu stevig op de vierde plek met 49 punten, acht verwijderd van Liverpool op de vijfde plek, die het voor elkaar te krijgen met 1 – 0 te verliezen tegen Bournemouth. Tottenham hebben drie wedstrijden meer dan het team op de zesde plek, Newcastle, gespeeld, dus ze kunnen nog overgenomen worden door een Magpies win, met al deze wedstrijden nog te spelen.

De Spurs namen de leiding na 19 minuten, via Harry Kane, die de score verdubbeld op de 35 minuten vanaf de penalty plek. Son Heung Min garandeert drie punten op de 61e minuut, na het krijgen van een mooie assist van Richarlison. Joe Worrall scoort een consolidatie doelpunt voor Nottingham Forest op 81 minuten.

Tottenham Hotspur had 56% balbezit en tien schoten in totaal, waarvan er zeven op doel zijn. Forest pakt 44% balbezit, terwijl ze een indrukwekkende acht schoten plaatsen, met vijf hiervan op doel. Het resultaat is iets van een vindicatie voor Antonio Conte, die onder immense druk staat, terwijl Stee Cooper zijn team weer naar de degradatiezorgen ziet struikelen.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Kijk dan eens op b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op mr247bet.nl.

NFO: Joe Worral 81 min

Tottenham Hotspur vs. Nottingham Forest, hoogtepunten uit de Premier League 2022/23

Penalty in de wedstrijd100 %

Tottenham had 56% balbezit, met een totaal van tien schoten, waarvan zeven op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Nottingham Forest had 44% balbezit gedurende de wedstrijd, met acht schoten in totaal, waarvan vijf op doel

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsTottenham HotspurNottingham Forest
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsTottenham HotspurNottingham Forest
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %0 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min0 %100 %

Tottenham Hotspur scoort drie doelpunten, twee door Harry Kane en een van Heung-Son Min, terwijl Joe Worrall een consolidatie doelpunt scoort voor Nottingham Forest

hoekschoppen en kaarten – Tottenham Hotspur vs. Nottingham Forest

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?