alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester United gaat door om de derde plek met een overwinning waar ze rustig aan voor hebben kunnen doen, want Nottingham Forest was niet echt in de wedstrijd. Erik Ten Haag’s zijde had een behoorlijk aantal blessures en absenties, maar krijgen het toch voor elkaar om de drie punten te scoren en duwen Forest in nog meer problemen.

Inhoudsopgave

United opent het scoren na 32 minuten via Antony en behoorlijk wat druk. De tweede kwam op 76 minuten via Diego Dalot na een bizarre tweede helft, welke de Red Devils de controle over de wedstrijd gaf.

Erik Ten Haag’s team zijn nu behoorlijk goed gezeteld in de derde plek en werden niet geholpen door Tottenham and Newcastle, die hun respectievelijke wedstrijden wonnen tegen Bournemouth en Aston Villa. Steve Cooper klaagt over een VAR keuze, welke een duidelijke penalty laat zien, maar zijn team zijn nu in wat problemen richting een val.

Nottingham Forest had maar net 32% balbezit and mustered only 5 shots with none of these on target. Mnachester United dominated the wedstrijd with 68% balbezit and 16 shots, eight of these on target.

Are you looking for some of the best odds on English Premier League wedstrijdes? Then you should really visit b-bets.com and bet now. There are plenty of very intriguing predictions on these wedstrijds  that may be discovered on Mr247bet.com.

MUN: Diego Dalot 76 min

Nottingham Forest vs. Manchester United , hoogtepunten from Premier League 2022/23

Penalty in de wedstrijd0 %

Nottingham Forest had just 32% balbezit in the wedstrijd and managed five shots, none of these on target.

Penalty in de wedstrijd0%

Manchester United had a aanzienlijke 68% balbezit en krijgen een indrukwekkende 16 schoten voor elkaar, met de helft hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsNottingham ForestManchester United
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsNottingham ForestManchester United
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %100%
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %100 %

Manchester United scoort een doelpunt in elke helft, om een 2 – 0 overwinning over Nottingham Forest

Corners en kaarten – Nottingham Forest vs. Manchester United

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?