Mr247Bet Hoogtepunten: Chelsea vs. Manchester City PL’22/23 | Mr247Bet.nl

Mr247Bet Hoogtepunten: Chelsea vs. Manchester City Premier League 2022/23

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City keert naar de winnande manier toe met een krappe 1-0 overwinning in een krappe ontmoeting, die de derde ronde van wedstrijden tijdens een hectisch kerst en nieuwjaarsschema periode. Het moest een doelpunt zijn van substituut Riyad Mahrez om de ontmoeting te bepalen, na een geweldige cross van Jack Grealish.

Inhoudsopgave

Met deze overwinning, sluit Manchester City de afstand tussen hun en Arsenal aan de top, met maar vijf punten, ondanks ze nog steeds een berg te beklimmen hebben om de titel van vorig jaar terug te pakken. Chelsea zit in grotere problemen, met Graham Potter, die met nog twee blessures moet dealen van Raheem Sterling en Christian Pullisic, die beide in de eerste helft van het veld af moesten voor geruime tijd. The Blues staan op de 10e plek op de tafel en zijn extreem ver van de top 4 positie, wat geen mogelijkheid meer is dit seizoen.

Na een doelpuntenloze eerste helft, maakt City coach Pep Guardiola belangrijke wijzigingen door het op het veld zetten van Grealish en Mahrez, welke perfect combineren op de 63 minuten voor een doelpunt wat 3 punten waard was. Erling Haaland en Kevin de Bruyne zijn vreemdgenoeg onderdrukt en hadden bijzonder weinig kans om uit de schaduw van eerder genoemd potentieel te komen.

Manchester City had maar 53% balbezit, terwijl Chelsea de andere 47% had. Echter, had City veel meer schoten op (9) en zes hiervan op doel. Chelsea had zes schoten met twee op doel.

ALs u op zoek bent naar geweldige odds voor de English Premier League, moet je b-bets.com eens bezoeken en nu wedden. Er is ook een groot aantal informatieve voorspellingen te vinden op Mr247Bet.nl.

Penalty in een wedstrijd0 %

Chelsea had 47% balbezit maar had maar twee schoten op doel uit een totaal van 6.

Penalty in a wedstrijd0 %

Manchester City had 53% balbezit in de wedstrijd en krijgt 9 schoten, waarvan zes op doel en 1 doelpunt

doelpunten per minuut

Totaal doelpunten
10 minsChelseaManchester City
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsChelseaManchester City

Hoekschoppen en Kaarten – Chelsea vs Manchester City

Aantal Hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen zijn er?