alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester United bevestigd hun tweede overwinning in vier dagen, met een goede prestatie over een relatief onkundige Everton zijde, die stevig in de bodem blijven zitten. Ondanks dat Ter Haag’s zijde naar de overwinning sprint, was een grote zorg voor de Manchester United manager een letsel voor Marcus Rashford een paar minuten voor eindtijd. De in topvorm zijnde aanvaller heeft 28 doelpunten in 48 wedstrijden gescoord en nu in twijfel voor de Europa league kwartfinale.

Inhoudsopgave

Sean Dyche’s Everton was extreem slecht en er waren geen late comebacks als wat er maandag is gebeurt met Tottenham. Spelers als Dan Godfrey en Demaris Gray waren uit de wedstrijd en gaven geen enkele dreiging voor de United verdediging. Everton zijn in echte problemen en met een kalender met moeilijke wedstrijden in het vooruitzicht, moeten ze echt hard gaan werken om de val te overleven.

Het was Sean Mctominay die het scoren opent op de 36 minuten na een nette assist van Jadon Sancho. Het tweede doelpunt kwam op 71 minuten via Antony Martia, die zijn terugkeer van letsel doorzet, na een assist van Rashford.

Manchester United had 64% balbezit en een whopping 21 schoten, met 10 hiervan op doel. De score had dus veel hoger kunnen zijn. Everton had 36% balbezit en een totaal van zes schoten, met maar een op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Kijk dan echt eens op b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die gevonden kunnen worden op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Manchester United had 64% balbezit en een indrukwekkende 21 schoten, met 10 hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Everton had maar net 36% balbezit in de wedstrijd, met zes schoten in totaal, waarvan 1 op doel.

Doelpunten per Minuut

totaal doelpunten
10 minsManchester UnitedEverton
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsManchester UnitedEverton
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %100 %
31 – 45 min100 %100 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Manchester United scoort een doelpunt in elke helft, voor een 2 – 0 overwinning over Everton.

Corners en kaarten – Manchester United vs. Everton

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?