alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester United pakt een indrukwekkende overwinning over een uitgeput Chelsea, welke uiteindelijk op de 12e plek eindigen in de Premier League, wat nu voor de eerste keer in 30 jaar is gebeurd, waar aan de andere kant Manchester United op de derde plek eindigt. Erik ten Haag bevestigd zijn fijne leiding, door Manchester United naar een trofee te sturen, maar ook een FA Cup finale én een Champions League plek te geven, wat behoorlijke goede prestaties zijn voor een team wat hij overgenomen heeft.

Inhoudsopgave

Manchester United heeft een onfortuinlijk incident geleden, waar Antony uit de running wordt gehaald voor een aanzienlijke tijd door een blessure, welke hem voor een aantal maanden. Buiten dat, werden er wat aanmoedigende prestaties getoond van Jaydon Sancho en Bruno Fernandes, die hebben laten zien dat de Red Devils in een behoorlijk goede stemming zijn voor hun aankomende FA Cup finale.

Manchester United nam een vroege leiding na net 6 minuten, door een briljante prestatie van Casemiro, na een nette assist van Christian Erikssen. Er was aanzienlijke druk vanuit Chelsea op dat moment, maar het was United die het in de eerste helft overtijd verdubbeld, wanneer Anthony Martial een mooie bal vanuit een assist van Jaydon Sancho in het net legt.

Bruno Fernandes converteert een penalty op 73 minuten, om het 3 – 0 te maken, terwijl Marcus Rashfort vijf minuten later de score op 4 – 0 zet. Joao Felix pakt een minuut later een consolidatie doelpunt voor Chelsea, een minuut voor eindtijd.

Manchester United had 40% balbezit, maar krijgt het voor elkaar om een totaal van 13 schoten met 9 hiervan op doel te pakken. Chelsea domineert balbezit met 60% van de tijd en neemt tien schoten, met de helft hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Bezoek dan echt eens b-bets.com en ga nu wedden. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

Manchester United heeft 40% balbezit, maar pakt 13 schoten, met 9 hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Chelsea had 60% balbezit en pakt 10 schoten in totaal, met vijf hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsManchester UnitedChelsea
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsManchester UnitedChelsea
0 – 15 min100 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45+ min100 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min100 %100 %

Manchester United ging naar 4-0 voor Chelsea een consolidatie doelpunt kon pakken, wat later in de wedstrijd.

Corners en kaarten – Manchester United vs. Chelsea

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?