Manchester City vs. Tottenham: 19/01/23 hoogtepunten & Analyse

Manchester City vs. Tottenham Hotspur: bekijk de 19/01/23 hoogtepunten op Mr247Bet

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City kwam van twee doelpunten achterstand op de helft tegen Tottenham Hotspur in eeb fameuze overwinning met een geweldige 4 doelpunten te scoren in de tweede helft. Op tijden, was City de weg kwijt en had Tottenham de wedstrijd in handen, maar normale dienst werd hervat met een brace van Riyad Mahrez en doelpunten door Erling Haaland en Julian Alvarez.

Inhoudsopgave

Met dit resultaat, is Manchester City binnen vijf doelpunten van Arsenal gekomen, ondanks dat de Gunners nog een wedstrijd te spelen hebben. Totttenham blijft op de vijfde plek met dit resultaat en vallen verder af in hun tocht naar de top 4 plek, ondanks dat ze voorop blijven op de 6e plek Fulham.

Dejan Kulusevski gaf Tottenham de leiding na 44 minuten, na een wisseling van de City verdediging. Het tweede doelpunt kwam net een paar minuten later, met Emerson Royale die de bal thuis schiet van korte afstand, nadat Ederson een schot van Harry Kane ontmanteld. Manchester City had een berg te beklimmen, maar op twee minuten waren ze op het eerste niveau. Als eerste schiet Julian Alvarez raak op 51 minuten en Erling Haaland maakt het 2-2. Twee minuten later, op de 63e minuut, gaf Riyad Mahrez gave City de voorsprong voor de eerste keer met een mooi individueel doelpunt. Mahrez scoort een tweede in overtijd en City’s vierde doelpunt om de overwinning op de Sky Blues te verzegelen.

Ondanks dat Manchester City de wedstrijd won, was Pep Guardiola niet tevreden met de prestaties van zijn team en gaf ze de wind van voren na de wedstrijd. Antonio Conte was ook kritisch op zijn spelers, die ze vertelde dat dit zijn eerste keer was dat de coach 4 doelpunten in een helft heeft moeten afgeven.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de Premier League, moet je eens naar b-bets.com gaan en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijd en andere op Mr247bet.nl.

MCI: Riyad Mahrez 90 min

Manchester City vs. Tottenham Hotspur, hoogtepunten uit de Premier League 2022/23

Penalty in de wedstrijd0 %

Manchester City had 58% balbezit en 11 schoten in totaal, waarvan zes hiervan op doel. Dit produceert vier 2e helft doelpunten.

Penalty in de wedstrijd0%

Tottenham Hotspur had 42% balbezit en zeven schoten, met drie hiervan op doel.

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsManchester CityTottenham Hotspur
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsManchester CityTottenham Hotspur

hoekschoppen en kaarten – Manchester City vs. Tottenham Hotspur

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?