alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City gaat door met hun geweldige overwinningstocht met nog een indrukwekkende overwinning over Liverpool, die erg naar de achtergrond valt in de tweede helft. Pep Guradiolas Sky Blues waren zonder Erling Haaland, maar dat maakte niks uit omdat ze makkelijk door de wedstrijd heen kwamen en winnen van een redelijk klein Liverpool

Inhoudsopgave

De wedstrijd was redelijk gebalanceerd in het begin en Liverpool pakt zelfs de leiding na 17 minuten, na een doelpunt van Mohammed Salah na een Diego Jota assist. Vanaf dat moment leek het of de wedstrijd een fikse pot ging worden, maar Julian Alvarez egaliseert tien minuten later de score, na wat geweldig werk van Jack Grealish. Liverpool had kunnen verdubbelen hiervoor, maar waren gedwongen deze kans op te geven.

Beter nog, draait de wedstrijd helemaal om na de start van de tweede helft, wanneer Kevin de Bruyne het 2 – 1 maakt na een weer een geweldige assist van Riyad Mahrez. Het derde doelpunt komt op de 53 minuten van Ilkan Gundogan, terwijl Jack Grealish de wedstrijd afrond met een super doelpunt op 74 minuten. Liverpool gaat neer en stapt uit de wedstrijd, maar speelt voor de eer nog wat mee.

Manchester City had een geweldige 69% balbezit en had 12 schoten in totaal, waarvan acht hiervan op doel. Liverpool aan de andere kant, had maar 31% balbezit en maar een schot op doel, wat het gescoorde doelpunt was.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Kijk dan niet verder dan b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Manchester City had 69% balbezit en 12 schoten in totaal, met 8 hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Liverpool had 31% balbezit in de wedstrijd en had maar een schot op doel in de hele wedstrijd.

Doelpunten per minuut

Totaal Doelpunten
10 minsManchester CityLiverpool
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsManchester CityLiverpool
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %100 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Manchester City krijgt een doelpunt tegen op 17 minuten, maar slaat hard terug met vier tegendoelpunten, waarvan er drie in de tweede helft, om een 4 – 1 overiwnning over Liverpool te behalen.

Corners en Kaarten – Manchester City vs. Liverpool

Aantal Corners – Hoeveel corners waren er?