alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City gaat door met hun win streng met weer een overwinning op degradatie-achtervolgd Leed United, gemanaged door Sam Allardyce. City kon op zijn minst twee doelpunten meer hebben in de eerste helft en waren ook schuldig aan een gemiste penalty, dus de score kon veel hoger zijn geweest. Tegen het eind van de wedstrijd, komt Leeds terug met een doelpunt, wat een spectaculair einde van de wedstrijd oplevert.

Inhoudsopgave

Kevin de Bruyne stond weer terug in de startopstelling voor City en het was dan ook hij die veel inbreng in de geweldige wedstrijd oplevert. Erling Haaland kwam deze keer niet op het scorevel terecht, maar was een aantal keren in het ongeluk van het raken van de doelpaal en zelfs het vinden van een Leeds keeper in topvorm. Deze keer was het de held Ilkay Gundogan met twee doelpunten, maar ook hij was schuldig aan het missen van een penalty, wat Pep Guardiola teleurgesteld achterliet.

Manchester City nam op 19 minuten de leiding via Ilkay Gundogan, die een super pile driver na een assist van Riyad Mahrez zet. Gundogan zet City op 2 – 0 met nog een net doelpunt in de 27e minuut. Gundogan mist zijn hat trick wanneer hij een penalty tegen de paal schiet op 84 minuten en Rodrigo die net een minuut later een doelpunt voor Leeds pakt. Manchester City houdt vol en pakt weer een overwinning, wat ze vier punten vrijheid geeft aan de top van een tijdelijke basis.

The Sky Blues hebben een ongelooflijke 81% balbezit en een totaal van maar liefst 24 schoten, met 6 hiervan op doel. Leeds had 19% balbezit met drie schoten, waarvan 2 op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Kijk dan echt niet verder dan b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijd, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100%

Manchester City had een indrukwekkende 81% balbezit met 24 schoten, zes hiervan waren op doel.

penalty’s verloren1 in 1

Leeds had maar net 19% balbezit en drie schoten met twee hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsManchester CityLeeds United
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsManchester CityLeeds United
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %100 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %100 %

Manchester City’s twee doelpunten kwamen in de eerste helft, terwijl Leeds vijf minuten voor tijd kwam met een doelpunt.

Corners en kaarten – Manchester City vs. Leeds United

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?