alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Liverpool krijgt het voor elkaar om hun record tegen Manchester United te verpulveren en vernietigen de Red Devils naar het wijsje van 7 doelpunten tegen nul in de verrassing van dit seizoen. Ondanks dat het eerste doelpunt in de eerste helft kwam, was de tweede helft een sloopkogel oefening voor Liverpool, die er zelfs nog meer in het net hadden kunnen krijgen.

Inhoudsopgave

Cody Gakpo opent het scoren voor Liverpool op 43 minuten, met Darwin Nunez die het 2 – 0 maakt op de 47e minuut. Gakpo zorgt ervoor dat met zijn derde doelpunt op de 50 minuten en verder de show werd gestart. Mo Salah scoort de vierde op de 66 minuten, met Darwin Nunez die de vijfde en zijn tweede zet op 75 minuten. Salah wordt Liverpools beste Premier Legaue doelpuntenscorer op 83 minuten na het maken van 6 – 0, waarna Bobby Firminho de kers op de taart zet met het zevende doelpunt, net twee minuten van eindtijd.

Met dit resultaat beweegt Liverpool zich in de zesde plek aan de Premier League tafel, een punt boven Newcastle United, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld.  Manchester United blijven op de derde plek, ondanks dat ze nu vaarwel kunnen zeggen naar een uitdaging van de top twee teams.

Liverpool had een indrukwekkende 60% balbezit, maar wel 8 van de totaal 13 schoten op doel. Manchester United had 40% balbezit maar deed niet mee in de wedstrijd, ondanks dat ze zelf nog wel 4 van de zeven totaal schoten op doel hadden.

Ben je op zoek naar de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Dan moet je echt eens naar b-bets.com gaan en nu wedden. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op wedstrijden, te ontdekken op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Liverpool had 60% balbezit en krijgt 13 schoten in totaal, waarvan er acht op doel zijn. Een indrukwekkende 7 punten overwinning was het resultaat.

Penalty in de wedstrijd0%

Manchester United had 40% balbezit gedurende de wedstrijd, met zeven schoten in totaal, waarvan 4 op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsLiverpoolManchester United
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsLiverpoolManchester United
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min100 %0 %

Liverpool scoort een indrukwekkende zeven doelpunten in een complete vernedering van Manchester United.

Hoekschoppen en kaarten – Liverpool vs. Manchester United

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?