alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Liverpool en Arsenal spelen een spannende 2 – 2 gelijkspel in Anfield, welk beide kanten op had kunnen gaan, maar de Reds hadden wellicht iets meer kansen met Mo Salah die een penalty gemist heeft. Het resultaat betekent, dat Mikel Arteta’s zijde twee punten in hun uitdaging voor de titel zakken en toestaan dat Manchester City een beetje dichter bij kruipt, met de grote wedstrijd maar net een paar weken weg.

Inhoudsopgave

Ondanks dat Liverpool goed begint, was het Arsenal die de bovenhand makkelijk pakt. De Gunners openen het scoren na net 8 minuten via Gabriel Martinelli en verdubbelen hun voordeel op de 28 minuten via Gabriel Jesus, na een geweldige assist van dezelfde Martinelli. Op dat moment lijkt Arsenal hoog en droog, maar drie minuten tegen het einde van de eerste helft, pakt Mo Salah er eentje voor Liverpool terug, om een knallende tweede helft voor te bereiden.

Liverpool zou het gelijk hebben kunnen maken op vier minuten, maar wanneer ze een penalty met Salah krijgen, stuurt deze de bal het publiek in. De wedstrijd gaat zigzaggend door, met kansen aan beide kanten, maar uiteindelijk egaliseert Roberto Firminho de score op 87 minuten, na een briljante assist van Trent Alexander Arnold. Liverpool blijft ver van de top 4, maar dit was een aangename verrassing voor Jurgen Klopp.

Liverpool had 59% balbezit met 16 schoten in totaal en zes hiervan op doel. Arsenal had 41% balbezit met een aantal schoten, waarvan er 5 op doel waren.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Bezoek dan echt eens b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Liverpool had 59% balbezit met een indrukwekkende 16 schoten, met 6 hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Arsenal had 41% balbezit en zeven schoten, met vijf hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsLiverpoolArsenal
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsLiverpoolArsenal
0 – 15 min0 %100 %
16 – 30 min0 %100 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min100 %0 %

Arsenal start met twee doelpunten in het eerste half uur, maar werden teruggedrongen door Liverpool, die ook een penalty missen.

Corners en kaarten – Liverpool vs. Arsenal

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?