alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Leeds United pakt een belangrijk gelijkspel tegen Newcastle United, die op hun deel een stap dichter bij een Champions League plek komen, voor het eerst sinds 2003. Het was een wedstrijd die beide kanten op kon gaan, met Leeds die een penalty mist, welke ze naar 2 – 0 had kunnen zetten, maar het lot vond dat het anders moet. Newcastle scoort zelf twee doelpunten vanuit de penalty plek en waren tot op laat in de wedstrijd aan het winnen, maar Leeds krijgt het voor elkaar om te egaliseren.

Inhoudsopgave

Leeds nam de leiding na amper 7 minuten via hun captain Lee Ayling en had een glorieuze kans om het 2 – 0 te maken, maar Patrick Bamford zag zijn kans en gered worden op 28 minuten door Nick Pope. Newcastle egaliseert net drie minuten later met een eigen penalty, gescoord door Callum Wilson. De wedstrijd gaat gebalanceerd door, echter wel op het randje van een scheermes, maar Newcastle gaat op 69 minuten op kop via nog een penalty, deze keer weer gescoord door Wilson, nadat Junior Firpo te horen krijgt dat hij in het doel vak gezien is. Echter, was er nog een pijnlijk moment wanneer Leeds 11 minuten voor tijd egaliseert met een giller van Kristenses, welke ook afketst op Kieran Trippier.

Het resultaat laat Leeds United in de onderste drie en Newcastle blijft op de derde plek door hun overwinning. Manchester United staan nu gelijk aan punten op Newcastle, maar met nog een wedstrijd te gaan. Sam Allardyce’s uitdaging blijft een formidabele als Leeds uit de degradatiezone wil blijven.

Leeds United had net 36% balbezit en zeven schoten, met vier hiervan op doel. Newcastle aan de andere kant, had 64% balbezit en 12 schoten, met vijf hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Kijk dan echt eens op b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt mogen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

Leeds United had net 36% balbezit in de wedstrijd en pakt zeven schoten, met vier hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Newcastle United had 64% balbezit en pakt 12 schoten in totaal, met vijf hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsLeeds UnitedNewcastle United
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsLeeds UnitedNewcastle United
0 – 15 min100 %0 %
16 – 30 min0 %100 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %100 %
76 – 90 min100 %0 %

Elk team scoort een doelpunt in elke helft, met Newcastles twee doelpunten die van de penalty plek komen.

Corners en kaarten – Leeds United vs. Newcastle United

Aantal Corners – Hoeveel corners zijn er?