alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Chelsea en Everton spelen een vermakelijk 2 – 2 gelijkspel in de Premier League afgelopen zaterdat, in wat een dramatische ontmoeting was. De Toffeemen kwamen twee keer vanuit achterstand om het gelijk te maken in de laatste minuten en een belangrijk punt te halen in hun degradatiegevecht.

Inhoudsopgave

Chelsea komt van drie achtereenvolgende overwinning en heeft nu prestaties wee op de baan om de uitdaging aan te gaan voor een top 6 plek. Echter, betekent dit gelijkspel dat ze op de tiende plek blijven staan, om zijn minst negen punten van de vijfde plek en tien van de vierde, met twee wedstrijden nog te gaan. Nog een teleurstelling voor Graham Potter erbij.

Aan de andere kant, gaat Sean Dyche door met Evertons positieve streak met vier punten uit twee wedstrijden, wat betekent dat ze een aantal punten boven degradatie blijven. Met het meeste van de omliggende teams die de wedstrijden verloren hebben, lijkt Everton goed op weg te zijn om degradatie te vermijden, met nog tien wedstrijden in het geschiet.

Joao Felix gaf Chelsea de leiding met een goed genomen doelpunten op de 52e minuut, maar Everton reageert sterk en egaliseert via een schot van Abdoulay Dacoure op de 69e minuut. Chelsea dacht dat ze de drie punten in de pocket hadden met een Kai Havertz penalty op de 76e minuut, maar Everton strijkt het weer gelijk met maar een minuut te gaan via Ellis Sims, die het punt voor de Toffeemen pakt.

Chelsea had 69% balbezit en negen schoten, met zes hiervan op doel. Everton had net 31% balbezit, maar krijgt vijf schoten, waarvan er drie op doel zijn.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? kijk dan niet verder dan b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die gevonden kunnen worden op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

Chelsea had een indrukwekkende 69% balbezit met negen schoten in totaal, waarvan zes op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Everton had net 31% balbezit in de wedstrijd, met vijf schoten in totaal, en drie hiervan op doel.

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsChelseaEverton
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsChelseaEverton
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min0 %100 %
76 – 90 min100 %100 %

De doelpunten kwamen allemaal in de tweede helft, met Chelsea die twee keer de leiding neemt en twee keer wordt teruggedrongen door Everton.

Corners en kaarten – Chelsea vs. Everton

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?