Mr247Bet hoogtepunten: Brighton and Hove Albion vs. Arsenal United | Mr247Bet.nl

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Arsenal stuurt zeven punten weg van de top van de Premier League, met een empathische 4-2 uit win in het Amex Stadion tegen Brighton. Weer waren sterren als Bukayo Sako en Gabriel Martinelli op het scorevel, terwijl teamcaptain Martin Odegaard een behoorlijk goede game had, scoort een doelpunten en levert een geweldig e assist. Brighton waren op een gegeven moment drie doelpunten achter, dus waren nooit in de wedstrijd, maar op het einde zou een niet geldig doelpunt het moeilijk hebben kunnen maken voor Arsenal.

Table of Contents

Mikael Arteta’s team, speelt op het hoogste niveau en laten geweldige volhardendheid zien op elk gebied. Ze lijden ten West Ham, en kwamen achter te staan, maar hebben de wedstrijd behoorlijk goed om kunnen draaien. De Gunners hebben nu zeven doelpunten in twee wedstrijden gescoord en laten zien dat ze kampioenenmateriaal zijn.

Bukayo Saka gaf Arsenal de leiding op 2 minuten, met een goed genomen doelschot en Martin Odegaard verdubbeld dit op de 39 minuten met een geweldig schot buiten het doelbereik. Het derde doelpunt was een spectaculair schot van Eddie Nketiah op 47 minuten. In de 65e minuut pakt Brighton er een terug via Ken Mitomo. Echter, kwam Arsenal snel terug met hun drie punten leiding op 71 minuten, aan de hand van Gabriel Martinelli, na een sublieme assist van  Martin Odegaard. Brighton maakt het 4-2 zes minuten later via Emil Ferguson.

Niet geheel verrassend, domineert Brighton met 62% balbezit, maar namen geen extra kansen. Arsenal dacht dat ze superieur waren met 10 schoten, waarvan 7 op doel, waar Brighton er zeven had, met 5 hiervan op doel.

Als je op zoek bent naar een aantal geweldige odds voor de English Premier League, moet je eens naar b-bets.com gaan en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247Bet.nl.

Penalty in een wedstrijd0 %

Brigton scoort twee doelpunten van Ken Mitoma op 65 minuten en Emil Ferguson op 77 minuten. Ze hadden 68% balbezit en schieten zeven schoten, met vijf hiervan op doel.

Penalty in een wedstrijd0%

Brighton krijgt het voor elkaar om twee doelpunten in de tweede helft te scoren, via Mitomo op 65 minuten en een ander schot op 77 minuten door Emil Ferguson. Ze hebben 68% balbezit, maar hebben er niet heel veel mee gedaan en hebben zeven schoten gehad, met vijf op doel.

doelpunten Per minuut

Totaal aantal doelpunten
10 minsBrighton & Hove AlbionArsenal
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsBrighton & Hove AlbionArsenal
0 – 15 min0 %100 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %100 %
61 – 75 min100 %100 %
76 – 90 min100 %0 %

Arsenal scoort vier doelpunten, twee in elke helft. Bukayo Saka opent het scoren na amper twee minuten met captain Martin Odegaard die de score verdubbeld op 39 minuten. Eddie Nketiah zet de Gunners op 3-0 in de 47e minuut en het vierde doelpunt komt op 71 minuten via een klassieke counter van Gabriel Martinelli. Arsenal had maar 32% balbezit, maar krijgt in die 32% wel 10 schoten, met zeven op doel.

Corners and Cards – Team1 vs. Team2

Aantal Hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?