Mr247Bet hoogtepunten: Brentford vs. Liverpool PL’22/23 | Mr247Bet.nl

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Brentform gaat door met hun geweldige run na de pauze voor de World Cup, met een indrukwekkende 3-1 overwinning op Liverpool die de eerste nederlaag heeft geleden in 2023. Brentford hebben nu twee van de drie wedstrijden gewonnen en hebben een punt gekregen. Met tegenstanders als Tottenham, West Ham en Liverpool. Dit is een ongelofelijke prestatie voor Thomas Franks zijde.

Inhoudsopgave

Liverpool speelt behoorlijk jammerlijk en konden nog verder achterop komen in de eerste helft. Wetende dat de West Londonse club zonder hun prolifische aanvaller Ivan Toomey zit, maakt het deze overwinning nog indrukwekkender. Brentford heeft een overweldigende 26 punten en zitten veilig op de 8e plek van de tafel, net onder Brighton, die op gelijk niveau qua punten punten zitten als Liverpool.

Brentford neemt de leiding na 19 minuten via een eigen doelpunt van Konate, terwijl Y Wissa dit na 39 minuten verdubbeld na twee ongeoorloofde doelpunten. Alex Oxlade Chamberlain krijgt het verschil verminderd na de start van de tweede helft met een kopbal na een geweldige assist van Trent Alexander-Arnold. En ondanks Liverpool doorgaat met vooruit drukken, was het Brentfort die de counter scoort na net zes minuten tijd via Mbeuomo, die langs een zwakke Konate vliegt, tot groot genoeg van het publiek.

Niet geheel verrassend, had Liverpool 73% balbezit, maar kon geen weg langs de resolute Brentford verdediging vinden.  Brentford had 27% balbezit maar kreeg een geweldige 7 schoten van de totaal acht schoten, terwijl Liverpool acht schoten had met zes op doel.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de English Premier League, moet je eens b-bets.com bezoeken en nu wedden. Er is een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247Bet.nl.

Penalty in een wedstrijd0 %

Ondanks Brentford maar net 27% balbezit had, hebben ze die 27% goed laten tellen, met drie doelpunten en twee ongeldige doelpunten. Ze hadden een indrukwekkende zeven schoten op doel van de acht.

Penalty in een wedstrijd0%

Liverpool had een indrukwekkende 73% balbezit, maar kon er maar 1 doelpunt uithalen via Alex Oxlade-Chamberlain. De Reds hadden acht schoten in totaal met zes op doel

doelpunten Per Minuut

totaal aantal doelpunten
10 minsBrentfordLiverpool
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsBrentfordLiverpool

hoekschoppen en kaarten – Brentford vs. Liverpool

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen zijn er?