alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Aston Villa zijn het team van het moment in de Premier League and Ollie Watkins is echt hard bezig om Erling Halaand te promoten met zijn doorlopende doelpunten kannonade. Deze overweldige winaar voor de Villans over de Magpies, heeft nu de voorgaande in het frame gezet voor een top 4 plek, ondanks dat het nog een verre horizon is.

Inhoudsopgave

Villa start de wedstrijd briljant en stonden al snel voor op 11 minuten door een net schot van Jacob Ramsay, na een geweldige assist van Ollie Watkins. De Watkins show werd gereserveerd voor de tweede helft, met een brace op 64 minuten en 83 minuten om een nette overwinning voor Unai Emery’s team te boeken, die nu op de 6e plek liggen, net drie punten van de top 4.

Emery heeft Villa in ketting winnaars omgetovert, sinds dat hij het roer heeft overgenomen van Steven Gerrard en spelers als Watkins, ramsay, McGinn, Buendia et al zien we in vertrouwen groeien. Eddie Howe’s Newcastle in in hun tocht gestopt na een geweldige run van overwinningen, welke ze terug naar de derde plek brachten, maar het team had geen antwoord op Villa’s energie en kracht.

Aston Villa had 52% balbezit met een totaal van twaalf schoten, met de helft hiervan op doel. Newcastle United had vijf schoten, met twee hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Kijk dan echt eens op b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Aston Villa had 52% balbezit en pakt 12 schoten, met de helft op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Newcastle had 48% balbezit en konden maar vijf schoten plaatsen, met twee hiervan op doel.

Doelpunten Per minuut

totaal doelpunten
10 minsAston VillaNewcastle United
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsAston VillaNewcastle United
0 – 15 min100 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100%0 %
76 – 90 min100 %0 %

Aston Villa’s doelpunten kwamen uit de eerste en tweede helft.

Corners en kaarten – Aston Villa vs. Newcastle United

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?