Mr247Bet Hoogtepunten: Arsenal vs. West Ham United Premier League 2022 | Mr247Bet.nl

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Arsenal kwam van achteren om West ham te verslaan met drie doelpunten tegen een in een pulserende ontmoeting in de Emiraten. Het resultaat betekent nu dat de Gunners zeven punten verwijderd zijn van Manchester City, maar de Sky Blues hebben nog een wedstrijd te gaan. Arsenal lijkt oprechte titel aanvallers te zijn, maar dit kan niet gezegd worden voor David Moyes zijn West Ham United, die zich verscholen houden in de bodem plekken van de Premier League tafel.

Inhoudsopgave

Said Benhrama gaf West Ham United de leiding na 27 minuten van uit de penalty plek en de eerste helft zag Arsenal vreemd genoeg verdoofd, met de Hammers die een upset aan het uitvoeren waren. Maar Arsenal kwam in de tweede helft hard terug en scoren drie doelpunten, wat het hele wedstrijdresultaat op de kop tilt. Bukayo Saka zet zijn ongelofelijke vorm door met de gelijkmaker op 53 minuten, na een assist van Martin Odegaard. Gabriel Martinelli maakt het in de 58e minuut 2-1, met Nketiah die het verzegeld op de 69 minuten.

Arsenal had in totaal 11 indrukwekkende schoten, met vijf van deze op doel, terwijl West Ham acht schoten krijgen met maar de helft op doel. Arsenaal domineert met een overweldigende 68% balbezit, met West Ham die voor 32% maar even aan de bal mag ruiken.

Als je op zoek bent naar geweldige odds voor de English Premier League, moet je eens b-bets.com bezoeken en nu wedden. Er zijn een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247Bet.nl.

Arsenal vs. West Ham Hoogtepunten uit de 2022/23 Premier League

Ondanks dat West Ham de voorsprong neemt op de penalty plek in de 27e minuut, welke gescoord wordt door Said Benrahma, slaat Arsenal terug met drie doelpunten in de tweede helft. De eerste komt van Bukayo Saka, die het op 53 minuten gelijk maakt, Gabriel Martinelli die het 2-1 maakt op 58 minuten en Eddie Nketiah scoort de derde op de 69, welke het lot verzegeld voor West Ham.

Penalty in een wedstrijd100 %

Arsenal domineert balbezit met een overweldigende 68% en scoort drie doelpunten. Ze hebben 11 schoten in totaal, met 5 van deze op doel.

Penalty in een wedstrijd100%

West Ham was zeker wel op aan het verkeerde eind aan het trekken, maar scoren wel eerst door een penalty van Said Benrahma. Ze hebben 32% balbezit en 8 schoten, met 4 daarvan op doel.

doelpunten per Minuut

Totaal doelputen
10 minsArsenalWest Ham
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsArsenalWest Ham

hoekschoppen en kaarten – Arsenal vs. West Ham

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?