alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Arsenal behaalt weer een nette overwinning, maar deze keer over Leeds United, om hun aanval op de Premier League title weer door te zetten. Mikel Arteta’s heren waren indrukwekkend en niemand minder dan Gabriel Jesus keert terug naar het scoren met twee belangrijke doelpunten. De Gunners zien er echt uit als kampioenen dit seizoen.

Inhoudsopgave

Zoals verwacht start Arsenal sterk, maar heeft wat tijd nodig om aan de gang te gaan en nemen de leiding na 35 minuten. De terugkerende Jesus staat op en maakt zonder pardon een penalty. Het tweede doelpunten komt net na 2 minuten na de start van de tweede helft via Ben White, terwijl Leonardo Trossard de punten op 55 minuten binnenhaalt. Kristensen scoort een consolidatie doelpunt voor Leeds op de 76 minuten, terwijl Granit Xhaka de slagroom op de cake doen met een goed genomen aanval op 84 minuten.

Met dit resultaat, staan Arsenal nu met 8 punten afstand van Manchester City, met minder dan 10 wedstrijden te spelen. Ze zouden echt de titel al in handen moeten hebben, maar er zijn vaker verrassingen gezien over de laatste paar jaar. Leeds United aan de andere kant, zitten diep in de degradatiezonde en hebben wat werk te verrichten als ze willen overleven.

Arsenal had een indrukwekkende 67% balbezit in de wedstrijd en acht schoten in totaal, waarvan 6 hiervan op doel. Leeds had 33% balbezit, maar krijgen toch zes schoten in totaal, waarvan vijf op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English Premier League wedstrijden? Kijk dan echt eens naar b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden te vinden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

Arsenal had 67% balbezit en een totaal van acht schoten, waarvan zes op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Leeds United had 33% balbezit in de wedstrijd en krijgt het voor elkaar om zes schoten in totaal, met vijf hiervan op doel te pakken.

Doelpunten per minuut

Totaal Doelpunten
10 minsArsenalLeeds United
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsArsenalLeeds United
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min100 %100 %

Arsenal pakt drie doelpunten binnen het uur en Leeds pakt een consolidatie doelpunt terug voor Xhaka het 4 – 1 maakt voor de Gunners, zes minuten voor eind tijd.

Hoekschoppen en Kaarten – Arsenal vs. Leeds United

Aantal Hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?