alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Arsenal opent weer een acht punten leiding aan de top van de Premier League tafel met een indrukwekkende overwinning over Crystal Palace, met vier doelpunten tegen een. Het resultaat is nooit in twijfel met de Gunners die de wedstrijd domineren van de eerste trap tot de laatste en Palace die niet heel veel in te spreken krijgt.

Inhoudsopgave

Met nog tien wedstrijden te gaan, heeft Mikel Arteta’s zijde een commanderende leiding aan de top en zou de Manchester City’s uitdaging makkelijk moeten kunnen trotseren. Echter, hebben de Sky Blues we Erling Halaand in topvorm, met niet minder dan 13 doelpunten in twee wedstrijden, een gigantische prestatie. Crystal Palace heeft Patrick Viera vrijdag morgen ontslagen en zien zware wolken hun richting inkomen, wanneer ze dieper de afgrond in glijden.

Gabriel Martinelli gaf Arsenal de leiding na 28 minuten, met Bukayo Saka die die score verdubbeld op de 43e minuut. Granit Xhaka maakt het 3 – 0 op de 54e minuut na weer een geweldige assist van Leonardo Trossard. Palace pakt er een terug via Josef Schlupp op de 73 minuten, met Saka die de slagroom op de taart zet met een goed genomen schot op 84 minuten, na een geweldige assist van Kieran Tierney.

Arsenal had 62% balbezit in de wedstrijd, met tien schoten in totaal en de helft hiervan op doel. Crystal Palace kan maar 38% balbezit halen, ondanks dat ze vijf schoten hadden, met vier hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Kijk dan echt eens naar b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd0 %

Arsenal had 62% balbezit gedurende de wedstrijd en krijgt 10 schoten, met vijf hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Crystal Palace had 38% balbezit in de ontmoeting. Ze krijgen het voor elkaar om vijf schoten te plaatsen, met vier hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsArsenalCrystal Palace
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsArsenalCrystal Palace
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %0 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min100 %100 %
76 – 90 min0 %0 %

Arsenal racet naar een 3 – 0 leiding na net vier minuten, met Crystal Palace die er een terugtrek op de 63 minuten. Bukayo Saka maakt het  4-1, 16 minuten voor tijd.

Corners en kaarten – Arsenal vs. Crystal Palace

Aantal Corners – Hoeveel corner kicks zijn er?