alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Arsenal keert eindelijk terug naar de winnende manier met een geweldige overwinning over Chelsea, die nu na zes nederlagen bezweken zijn onder zorgcoach Frank Lampard. De Gunners keren terug naar de top van de tafel, maar wellicht maar even, want het gevecht voor de titel zet voort.

Inhoudsopgave

Arsenal start in doorzetter modus met Martin Odegaard in topvorm. De Noorse captain gaf Arsenal de leiding op 18 minuten en verdubbeld de score op 31 minuten. Gabriel Jesus maakt het 3 – 0 net drie minuten later, wat de punten vrijwel garandeert voor Arsenal. Noni Madueke scoort zijn eerste doelpunt en een consolidatie aanval voor Chelsea op 65 minuten, maar het resultaat kan niet over getwijfeld worden.

Mikel Arteta Dringt aan dat de titel nog niet verloren is, ondanks dat Arsenal twee wedstrijd meer dan Manchester City hebben gespeeld en maar tijdelijk aan de top staan. Voor Chelsea is de situatie slecht en als ze niet eerder een paar punten hadden gescoord, waren ze nu helemaal aan het flirten met degradatie.

Arsenal pakt 55% balbezit en had een indrukwekkende twaalf schoten, met 9 hiervan op doel. Chelsea had 45% balbezit, maar kon maar 5 schoten pakken met vier hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Kijk dan niet verder dan b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze games, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Arsenal had 55% balbezit en 12 schoten, met 9 hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Chelsea had 45% balbezit in de wedstrijd en vijf schoten, met vier hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsArsenalChelsea
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsArsenalChelsea
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %0 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Arsenal racet naar een 3 – 0 leiding binnen het eerste half uur, met Chelsea die het verschil midden in de wedstrijd een beetje verminderd.

Corners en kaarten – Arsenal vs. Chelsea

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?