alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Engeland stapt makkelijk naar een tweede achtereenvolgende overwinning in hun EURO 2024 kwalificatie campagne, door het verslaan van Oekraïne met 2 – 0 in Wembley. Ondanks dat ze redelijk traag gestart waren, waren de Three Lions nooit betwijfeld wat resultaat betreft en beheersen de wedstrijd van de eerste tot de laatste trap.

Inhoudsopgave

Na hun overwinning tegen Italië, waren Engeland in een goede stemming en een thuiswedstrijd maakt het verschil door de grote hoeveelheid publiek. Harry Kane gaf Engeland de leiding op 37 minuten met een opportunistisch doelpunt na een geweldige cross van Bukayo Saka, om de voorsprong van Eneland te verhogen. Op 44 minuten, scoort Bukayo Saka een briljant doelpunt wanneer hij een giller van buiten de box in de bovenhoek van het doel trapt.

Engeland beheerst de tweede helft met gemak en Oekraïne probeert niet eens meer. Gareth Southgate zal zeker tevreden zijn met de prestatie van Engeland, dat een goed gevoel heeft voor de toekomst. Oekraïne waren behoorlijk teleurgesteld en helemaal Mikhail Mudryk, de Chelsea ster die uit de ontmoeting werd gezwegen. De captain, Zivchenko Alos had ook een stillen wedstrijd en mocht zijn krachten niet vertonen.

Zoals verwacht had Engeland het leeuwengedeelte balbezit met 59% en had 12 schoten met zeven hiervan op doel. Oekraïne had de andere 41% balbezit, maar maar een schot en deze was langs het doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor het UEFA EURO 2024 toernooi. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze wedstrijden op Mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd0 %

Engeland had 59% pbalbezit en had 12 schoten, met zeven hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Oekraïne had 41% balbezit en maar een schot in de hele wedstrijd, welke langs het doel was.

Doelpunten Per minuut

totaal doelpunten
10 minsEngelandOekraïne
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsEngelandOekraïne
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min100%0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Engeland hun twee doelpunten kwamen in de eerste helft via Harry Kane en Bukayo Saka.

Corners en kaarten – Engeland vs. Oekraïne

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?