Real Madrid vs. Manchester City hoogtepunten uit de UEFA Champions League 2022/23

Share
Tweet

Deze top kwaliteit ontmoeting tussen Real Madrid en Manchester City, eindigt met een behoorlijke cliffhanger in het Etihad Stadion. Beide teams hebben nog een voordeel, maar Manchester City zou het meeste voordeel uit de situatie moeten kunnen halen.

Inhoudsopgave

Een herhaling van de hoog scorende wedstrijd van vorig jaar zat niet in de kaarten, maar Manchester City domineert wel weer de wedstrijd voor langere periodes. Twee superdoelpunten van Vinicius jr. en Kevin de Bruyne in elke helft, bepalen wel de wedstrijd. Real duwt hard naar het einde, maar kon geen manier door de City verdediging vinden. Erling Haaland was behoorlijk onderdrukt en werd goed gemarchalled door Camavinga en Toni Kroos, terwijl Modric, terugkerende van blessure, weer een geweldige wedstrijd had voor Madrid.

Vinicius jr gaf Real Madrid de leiding met een superschot op 36 minuten, na een nette assist van Eduardo Camavinga. Echter, egaliseert Manchester City met een giller van De Bruyne, die ontvangt van Ilkay Gundogan om de wedstrijd behoorlijk spannend te maken.

Manchester City had 57% balbezit met zeven schoten in totaal, waarvan zes op doel. Madrid had vijf schoten met drie op doel in de wedstrijd.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar u nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen te vinden op diverse van deze en meer wedstrijden, op Mr247bet.nl/news.

MCI: Kevin de Bruyne 67 min

Real Madrid vs. Manchester City, hoogtepunten uit de UEFA Champions League 2022/23

Penalty in de wedstrijd0 %

Real Madrid had 43% balbezit gedurende de wedstrijd, met vijf schoten in totaal en drie hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Manchester City had 57% balbezit met zeven schoten, waarvan zes op doel.

Doelpunten per minuut

Total doelpunten
10 minsReal MadridManchester City
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsReal MadridManchester City
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %100 %
76 – 90 min0 %0 %

Real Madrid scoort in de eerste helft via Vinicius jr. whilst Manchester City de score egaliseert in de tweede helft via Kevin de Bruyne.

Corners en kaarten – Real Madrid vs. Manchester City

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

Er waren 15 corners in de wedstrijd, met 8 voor Real Madrid en 7 voor Manchester City.

Aantal kaarten

Er waren vier gele kaarten in de ontmoeting, met 2 voor elke zijde.