alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Real Madrid gaat door naar de Champions League kwartfinales, met een 6 – 2 aggregaat win over Liverpool, de finalisten van afgelopen seizoen. De wedstrijd in het Bernabeu, was niet echt iets van een wedstrijd, omdat Madrid de eerste leg al met 5 – 2 had gewonnen in Anfield. Real krijgt het nog steeds voor elkaar om Liverpool met 1 – 0 te verslaan, met een Karim Benzema doelpunt in de tweede helft, die hun passage en tevredenheid van het winnen van beide wedstrijd heeft gegeven.

Inhoudsopgave

Ondanks dat Liverpool hard aan de wedstrijd trok, krijgen ze drie doelpunten tegen, zonder echt een antwoord of mogelijkheid om het naar overtijd te trekken. Het was Real Madrid die diverse kansen te scoren kreeg. Beide Vinicius jr en Benzema, hadden een aantal kansen die super gecounterd werden door Liverpools Allison, die geaccrediteerd mag worden de score laag te houden.

Carlo Ancelotti’s team gaat dus door naar de kwartfinales van de competitie, terwijl Klopp’s Liverpool doorgaat met het het-opbouwproces na het desastreuze seizoen tot dusver.

Real Madrid had 55% balbezit en 13 schoten in totaal, met zeven heirvan op doel. Liverpool had 45% balbezit met negen schoten, waarvan vijf op doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen voor diverse UCL wedstrijden op mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd0 %

Real Madrid had 55% balbezit gedurende de wedstrijd, met een indrukwekkende 13 schoten, waarvan 7 op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Liverpool had 45% balbezit met negen schoten in totaal, waarvan vijf hiervan op doel.

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsReal MadridLiverpool
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsReal MadridLiverpool
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min100 %0 %

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op 78 minuten via de voeten van Karim Benzema voor Real Madrid.

Corners en kaarten – Real Madrid vs. Liverpool

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

Er waren veertien corners in de wedstrijd, met negen voor Liverpool en vijf voor Real Madrid.