alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Real Madrid bevestigd een redelijk makkelijk 2 – 0 overwinning over Chelsea, in hun eerste leg UEFA Champions League kwartfinale. De Spaanse kampioenen die incidenteel ook de houder van deze competitie zijn, hebben diverse kansen gehad om de score te verhogen, met Chelsea die fel opent, maar al snel vervaagt.

Inhoudsopgave

Carlo Ancelotti coaxt zijn team met een sterke aanval van Vinicius jr en Karim Benzema, zoals gebruikelijk de hoofd focuspunten. Asensio was ook kritisch wanneer hij op komt als substituut in de tweede helft, maar krijgt het voor elkaar om een geweldig doelpunt te zetten, welke wat glans aan het resultaat brent.

Frank Lampard’s Chelsea was redelijk teleurstellend, met de gebruikelijke verdachten Enzo Fernandez, Kai Havertz en Raheem Sterling, die nergens in de wedstrijd scherp genoeg zijn.  De terugkeer van Ngolo Kante’ was een domper en hij werd in de tweede helft vervangen. De Blues moesten het meeste van de wedstrijd met tien man spelen, doordat Ben Chellwell twee gele kaarten heeft gekregen.

Real Madrid opent het scoren via Karim Benzema op 21 minuten, na een assist van Vinicius jr. Het tweede doelpunt kwam op 74 minuten uit de voeten van Marco Asensio, die een superschot langs Kepa knalt na nog een assist van Vinicius jr.

Real Madrid had 53% balbezit en 14 schoten in totaal, met 9 hiervan op doel. Chelsea had 47% balbezit en zes schoten, met drie hiervan op doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze UCL wedstrijden op Mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd0 %

Real Madrid had 53% balbezit en 14 schoten in totaal, met 9 hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Chelsea had 47% balbezit en krijgt zes schoten in totaal, met de helft op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsReal MadridChelsea
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsReal MadridChelsea
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Real Madrids doelpunten kwamen op 21 minuten en op 74 minuten.

Corners en kaarten – Real Madrid vs. Chelsea

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?