alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Milan pakt een geweldige verrassing en loopt door tot de semifinales van de UEFA Champions League met een overwinning over Napoli De Partenopei waren verrast over AC Milan’s kracht en konden op een of anderr manier geen mogelijkheid vinden om het doelpunt te pakken om de wedstrijd mee naar huis te nemen, ondanks lange periodes druk.

Inhoudsopgave

Al met een klein voordeel uit de eerste leg, gaat Milan door met hun bedrijvigheid op een indrukwekkende manier, door het uitwissen van Napoli’s aanvallen, met focus op de Victor Osimehn dreiging. Pioli’s gebruikelijke spelers Rafael Leaho en Olivier Giroud, waren zoals gewoonlijk geweldig en Napoli kon er simpelweg geen weg doorheen vinden.

AC Milan kon op kop gegaan zijn op de 22 minuten, maar Olivier Giroud mist een penalty. De Franse aanvaller maakt het goed op 43 minuten, toen hij Milan de leiding gaf na een geweldige assist van de onverbeterlijke Rafael Leaho.

Napoli gooit met de keuken naar Milan in de tweede helft en kon het gelijkgemaakt hebben op 83 minuten, maar Kvaratskhela mist een penalty, waar Osimhen het net diep in overtijd kan vinden, toen het te laat voor Napoli was om iets uit de wedstrijd te halen.

Zoals verwacht, domineert Napoli met balbezit op 65% en hadden 13 schoten, met vier hiervan op doel. Milan had 35% balbezit, maar maar vijf schoten en één hiervan op doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen gevonden worden op b-bets.com, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op deze en meer UCL wedstrijden op mr247bet.nl/news.

Penalty in de wedstrijd100 %

Napoli had 65% balbezit and mustered 14 shots with four of these on target. They also conceded and won a penalty.

Penalty in de wedstrijd100%

Milan had net 35% balbezit en krijgt vijf schoten in totaal, met een hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsNapoliAC Milan
81 – 90+ min0 %100 %
15 MinsNapoliAC Milan
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min100 %0%
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90+ min0 %100 %

De doelpunten kwamen elk een een helft, met Milan die de leiding neemt en Napoli die het gelijkmaakt op het einde.

Corners en kaarten – AC Milan vs. Napoli

Aantal corners – hoeveel hoekschoppen waren er?