alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Napoli zijn goed bezig in de Serie A en kunnen makkelijk als kampioen bekroond worden de komende weken, als ze zo doorgaan met hun geweldige vorm. Ze zijn ook goed bezig in de Champions League, na het winnen van hun ontmoeting met Eintracht Frankfurt met een score van 3 – 0, wat hun aggregaat met een indrukwekkende 5 – 0 bevestigd.

Inhoudsopgave

Cesare Spalletti’s team is een ware aanwinst om te kijken en met spelers als Victor Osimehn, die het lieverdje van de meeste Europese teams is en staat op het punt staat grote bedragen te krijgen voor zijn handtekening.  De Nigeriaanse aanvaller zat weer goed op doel en heeft zichzelf voor Napoli op meer dan een manier naar voren gezet.

Napoli nam de leiding in de eerste helft overtijd via Osimehn, die het scoren in de 53e minuut verdubbeld en de wedstrijd bepaald. De Partenopei voegen nog een doelpunt toe via een Pyotr Zielenski penalty op 64 minuten, om de wedstrijd voor Napoli een win te maken en ze te kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League voor de eerste keer in hun geschiedenis.

Napoli domineren totaal de wedstrijd met 63% balbezit en 10 schoten in totaal, waarvan acht op doel. Eintracht Frankfurt kon maar 38% balbezit krijgen en een magere drie schoten met een hiervan op doel.

Kijk eens naar de geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze UCL wedstrijden op Mr247bet.nl/news.

NAP: Pyotr Zielenski (pen) 64 min

Napoli vs. Eintracht Frankfurt, hoogtepunten uit de UEFA Champions League 2022/23

Penalty in de wedstrijd100 %

Napoli had 63% balbezit in de wedstrijd en krijgt 10 schoten met 8 op doel voor elkaar.

Penalty in a wedstrijd100%

Eintracht Frankfurt had maar net 37% balbezit in de wedstrijd, met drie schoten in totaal, één daarvan op doel.

Doelpunten per minuut

Totaal doelpunten
10 minsNapoliEintracht Frankfurt
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsNapoliEintracht Frankfurt
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45+ min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Napoli scoort drie doelpunten met twee van deze aanvallen door topspeler Victor Osimehn

hoekschoppen en kaarten – Napoli vs. Eintracht Frankfurt

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?