alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City pakken een geweldige en indrukwekkende 3 – 0 overwinning over Bayern München in de eerste leg van de UEFA Champions League kwartfinale in het Etihad Stadium. Ondanks dat er kansen waren aan beide eindes, was het City die de koe bij de hoorns pakt en het resultaat pakt wat ze vrijwel op kop zetten in de aankomende tweede leg.

Inhoudsopgave

Weer was het Erling Haaland die op het scorevel stond, maar deze keer was het een collectieve prestatie van het hele team, met doelpunten die van andere spelers kwamen. Pep Guardiola zal zeker blij zijn om de manier hoe City het middenveld domineert en een schoon vel houdt, wat ook goed uitkomt in de tweede leg.

Manchester City neemt de leiding op 27 minuten via Rodri en na een lange periode gelijkspel, verdubbeld Bernardo Silva op de 70 minuten de score. Zes minuten later komt Erling Haalands doelpunt, wat de knoop aantrekt en een behoorlijke inzet van Bayern München gaat vragen om dit om te keren.

Manchester City had maar 46% balbezit met 14 schoten in totaal, 9 hiervan op doel. Bayern München had 54% balbezit en krijgt 7 schoten, met vier hiervan op doel.

Kijk eens naar de geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen gevonden worden op b-bets.com waar je nu ook kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze UCL wedstrijden te vinden op mr247bet.nl/news.

MCI: Erling Haaland 76 min

Manchester City vs. Bayern München, hoogtepunten uit de UEFA Champions League 2022/23

Penalty in de wedstrijd0 %

Manchester City had 46% balbezit door de gehele wedstrijd en krijgen 14 schoten, met 9 hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Bayern München had het grootste gedeelte van het balbezit met 54%, maar kon maar 7 schoten in totaal plaatsen, met 4 hiervan op doel

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsManchester CityBayern München
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsManchester CityBayern München
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %100 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min100%0 %

Manchester City scoort drie doelpunten, één in de eerste helft en twee in de tweede.

Corners en kaarten – Manchester City vs. Bayern München

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

Er waren 13 corners in de wedstrijd, met 8 voor Manchester City en 5 voor Bayern München

Aantal kaarten

Er waren drie gele kaarten in de wedstrijd, met een voor Manchester City en 2 voor Bayern München.