alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Benfica had absoluut geen problemen in het winnen van Club Brugge, na de eerste leg met 2 – 0 gewonnen te hebben in België en zo de kwartfinales van de UEFA Champions League te behalen. De score van 5 – 1 was wellicht licht vleiend voor de Portugese kampioenen, maar nog steeds viel de superioriteit behoorlijk op.

Inhoudsopgave

Benfica stond al op 2 – 0 op de helft van de wedstrijd en eindigde met Brugge die voor de eer meespeelt. Weer liet de indrukwekkende Goncalo Ramos zien dat hij een van de heetste spelers van de markt is op het moment. Andere spelers die indruk maakten, waren Joao Mario en Silvam, die echt aanvallend voetbal demonstreren.

Benfica nam op de 38 minuten via Rafael Silva de leiding na een assist van Goncalo Ramos. Ramos zelf maakt het twee in de eerste overtijd en schiet de derde erin op de 57 minuten. Het vierde doelpunt kwam op de 71 minuten via een Joao Mario penalty, terwijl David Neres het zes minuten later 5 – 0 maakt. Brugge consolideert een doelpunt op 87 minuten via Bruno Mejjer.

Benfica had 57% balbezit en een indrukwekkende 17 schoten in totaal, met zeven schoten op doel. Brugge had 43% balbezit en acht schoten met twee hiervan op doel.

Kijk eens naar een aantal geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen gevonden worden op b-bets.com, waar je ook nu kunt wedden. Er is ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverse van deze UCL wedstrijden op Mr247bet.com/news.

Penalty in de wedstrijd100 %

Benfica had 57% balbezit met een indrukwekkende 17 schoten in totaal en zeven hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Club Brugge had 43% balbezit and had a total of eight shots with two of these being on target.

doelpunten By Minute

Total doelpunten
10 minsBenficaClub Brugge
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsBenficaClub Brugge
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45+ min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min100 %100 %

Benfica’s doelpunten kwam verdeelt tussen twee in de eerste helft en de rest in de tweede, terwijl Brugge een consolidatie doelpunt, twee minuten voor tijd scoort.

hoekschoppen en kaarten – Benfica vs. Club Brugge

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen zijn er?

Over 130%0%0%

Er waren zeven hoekschoppen de wedstrijd, met 2 voor Benfica en vijf voor Brugge

Aantal kaarten

Er waren vijf gele kaarten in de wedstrijd, met een voor Benfica en vier voor Club Brugge.