alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Bayern München laat wederom zien waarom ze de favorieten voor de UEFA Champions League zijn dit seizoen, met een empatische 2 – 0 overwinning over Paris St.-Germain, om te bevestigen dat ze naar de kwartfinales gaan.  Bayern heeft al een belangrijk 1 – 0 voordeel, wat ze twee weken geleden hebben verkregen in het Parc des Princes en de triomf was zoet.

Inhoudsopgave

De Duitse kampioenen startte sterk en konden doelpunten hebben in de eerste helft Paris St.-Germain stond stevig in de schoenen. Spelers als Leon Goretzka, Thomas Muller en Kingsely Coman waren in topvorm. Voor PSG, was Kylian Mbappe, net teruggekomen van blessure, verdacht absent, terwijl andere spelers als Messi en Verratti behoorlijk teleurstellend waren.

Bayern München nam de leiding op 61 minuten, via Eric Choupa Moting, na het afgekeurd krijgen van een doelpunt, net een paar minuten ervoor. De slagroom op de cake, kwam op de 89 minuten via een doelpunt van Serge Gnabry, waarna Bayern uiteindelijk met een comfortabele 3 – 0 komt te staan. Julian Nagelsman was Christophe Galtier te slim af, die licht verbaast het veld op kwam nadat zijn sterspelers van de kaart.

Incidenteel, had Bayern München 48% balbezit, maar ze hadden zeven schoten met een goede ratio van vijf op doel. Paris St.-Germain schaduwt balbezit met 52% en zes schoren, met vier hiervan op doel. Bayern München stapt nu in een sterke positie de kwartfinales binnen.

Kijk eens naar een aantal geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar je ook nu kunt wedden. Er zijn ook een groot aantal geweldige voorspellingen op diverser van deze UCL wedstrijden, op Mr247bet.nl/news.

BAY: Serge Gnabry 89 min

Bayern München vs. Paris St.-Germain, hoogtepunten from UEFA Champions League 2022/23

Penalty in de wedstrijd0 %

Bayern München had 48% balbezit, met zeven schoten in totaal, vijf hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Paris St.-Germain had 52% balbezit, maar had ook zes schoten in totaal, met vier hiervan op doel, maar krijgen het niet voor elkaar te scoren.

Doelpunten Per minuut

Totaal doelpunten
10 minsBayern MünchenParis St Germain
81 – 90 min100 %0 %
15 MinsBayern MünchenParis St Germain
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min100 %0 %

Bayern München’s twee doelpunten kwamen op de 61e en 89e minuut via Eric Choupa Moting en Serge Gnabry

hoekschoppen en kaarten – Bayern München vs. Paris St.-Germain

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?