alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City fietst weer door een comfortabele overwinning en deze keer is Everton het slachtoffer, om drie punten verwijderd te zijn van een tweede Premier League titel kans. Everton was nooit echt helemaal in de wedstrijd, ondanks dat ze een goede start in de wedstrijd had en de verdediging van Manchester City onder wat druk te zetten.

Inhoudsopgave

Pep Guardiola lijkt netjes richting een stevig en goed team te werken, nu het consistent op hoog niveau speelt. In de laatste paar wedstrijden van zijn contract, scoort Ilkay Gundogan doelpunt na doelpunt en heeft er vier gescoord in twee wedstrijden, terwijl de onvermoeibare Erling Halaand toe blijft voegen aan zijn scorevel dit seizoen. Sean Dyche aan de andere kant, zit nog steeds diep in degradatie problemen, maar de laatste twee wedstrijden van Everton kunnen wat comfort bieden.

Ilkay Gundogan gaf Manchester City de leiding op 37 minuten, met een wonderbaarlijk doelpunt, wanneer hij de bal met zijn bovenbeen langs de hulpeloze Jordan Pickford wipt. Het tweede doelpunt kwam net een paar minuten later via Halaand die snel langs Pickford komt vanuit een Gundogan cross. Gundogan zorgt voor de punten op de 51 minuten met weer een net doelpunt, deze keer vanuit een vrije trap.

Everton had 37% balbezit en vijf schoten, waarvan drie hiervan op doel. Aan de andere kant, had Manchester City 63% balbezit en 7 schoten op doel, waarvan vier op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Kijk dan echt eens op b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg nette voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Everton had amper 37% balbezit met een totaal van 5 schoten, waarvan er drie op doel waren.

Penalty in de wedstrijd0%

Manchester City had 63% balbezit en pakt 7 schoten, waarvan er 4 op doel zijn.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsEvertonManchester City
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsEvertonManchester City
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0%
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %100 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Twee van Manchester City’s doelpunten kwamen in de spanne van twee minuten in de eerste helft, terwijl de derde in de start van de tweede helft kwam.

Corners en kaarten – Everton vs. Manchester City

Aantal Corners – Hoeveel corners waren er?