alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Aston Villa knijpt er een belangrijke overwinning uit tegen Tottenham Hotspur, om terug te keren naar de manier van het winnen, na het verliezen van twee achtereenvolgende nederlagen. De Villains geven een bijna fatale klap naar de hoop van Tottenham Hotspurs top 4 plek, terwijl Villa nu in de running zijn voor een kleine plek in Europa, ook al is het de Europa League of de Conference League.

Table of Contents

Unai Emery heeft Villa’s seizoen ongeloofgelijk goed terug opgetrokken, waar de Spaanse coach ze van degradatie zorgen naar een mogelijke plek in Europa heeft getild. Spelers als Ollie Watkins, Donovan Bailey, Jacob Ramsay, Emil Buendia en Douglas Luiz hebben consistent goed gepresteerd met captain John McGinn en veteraan Ashley Young die de nodige ervaring kunnen leveren.

Tottenham zijn van de enen naar de andere crisis gegaan en Mason heeft echt nog wat werk te doen om het team samen te houden. Ondanks dat Harry Kane is blijven scoren, hebben spelers als Song Heung Min een alarmerende drop in prestaties getoond, met teleurstellingen als Eric Dier en Hjoberg die een poreuze verdediging laten, welke een groot aantal doelpunten heeft doorgelaten.

Het was Aston Villa die de leiding neemt na een goed genomen doelpunt na net 8 minuten vanuit Jacob Ramsay, die de bal in het net vlamt na een nette uitwisseling met Donovan Bailey. Villa gaat door met drukken en worden beloond voor hun inzet op de 72 minuten, via een geweldig doelpunt van Douglas Luiz. Tottenham reduceert het verschil op 90 minuten via een penalty van Harry Kane, maar tegen die tijd, hielden Villa vast aan de drie punten.

balbezit was vrijwel gelijk verdeeld, met Aston Villa op 49% en 7 schoten met vier op doel, Tottenham had 51% balbezit, maar maar vier schoten met de helft op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Bezoek dan niks anders dan b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

Aston Villa had 49% balbezit, maar pakt 7 schoten met vier hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Tottenham Hotspur had 51% balbezit met vier schoten in totaal, met de helft hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsAston VillaTottenham Hotspur
81 – 90 min0 %100 %
15 MinsAston VillaTottenham Hotspur
0 – 15 min100 %0 %
16 – 30 min0 %100 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min0 %100 %

Aston Villa ging naar 2 – 0 om voor Tottenham het verschil reduceren via een penalty van Harry Kane penalty op het 90 minuten punt.

Corners en kaarten – Aston Villa vs. Tottenham Hotspur

Aantal Corners – Hoeveel corners zijn er?