alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Deze spannende wedstrijd zag Tottenham Hotspur van drie doelpunten naar een compleet verlies vallen in een laatste adem stoptijd drama. Tottenham waren goed hersteld van hun klop die ze van Newcastle gekregen hebben, welke een punt gaf tegen Manchester United, maar hier gingen ze met lege handen naar huis.

Inhoudsopgave

De wedstrijd begon helemaal goed, met twee doelpunten in de eerste vijf minuten. Curtis Jones opent het scoren op de drie minuten, met Cody Gakpo die de score verdubbeld twee minuten later. Mo Salah converteert een penalty op de 15 minuten om het 3 – 0 te maken en vanaf dat punt lijkt Liverpool de wedstrijd in de zakken te hebben.

Harry Kane gaf de Spurs hoop op 40 minuten en trekt een doelpunt terug om de eerste helft met 3 – 1 te eindigen. Son Heung Min maakt het 3-2 op 77 minuten, om Tottenham nog verder het lef te geven en Richarlison trekt er alle stoppen uit om het op de 93e minuut 3 – 3 te maken. Echter, krijgt Liverpool het voor elkaar om een laatste minuut doelpunt van Diego Jota te krijgen voor een staande ovatie finish.

Liverpool had een goede 69% balbezit, maar maar acht schoten om te laten zien dat de helft hiervan op doel kwam. met 31% balbezit, was Tottenham veel productiever en pakt tien schoten, met zeven hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds in de English Premier League wedstrijden? Kijk dan niet verder dan b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, die ontdekt kunnen worden op Mr247bet.nl.

penalty’s verloren100%

Liverpool had 69% balbezit en pakt 8 achoten, met vier hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Tottenham Hotspur had 31% balbezit en pakt een indrukwekkende tien schoten met zeven hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsLiverpoolTottenham Hotspur
81 – 90+ min100 %100%
15 MinsLiverpoolTottenham Hotspur
0 – 15 min100 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90+ min100 %100 %

Liverpool racet naar een drie doelpunten leiding binnen de eerste 15 minuten, maar werden teruggedrongen door Tottenham, met het winnende doelpunten van de Reds uit de handen van Diego Jota.

Corners en kaarten – Liverpool vs. Tottenham Hotspur

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?