alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Newcastle United gaan door met hun geweldige run met weer een vernietigende overwinning over het degradatie geteisterde Everton, deze keer met vier doelpunten tegen één. De Magpies zijn op een behoorlijk tempo doelpunten aan het scoren en deze wedstrijd was hier geen uitzondering op de regel. Aan de andere kant, gaat Everton door met nog dieper zinken in de duisternis, met Sean Dyche die op ziet tegen een overweldigende taak, om ze te redden van de val.

Inhoudsopgave

Newcastle neemt op 28 minuten de leiding met een goed genomen doelpunt van Callum Wilson. Het tweede doelpunt kwam op 72 minuten uit de voeten van Joelinton, na een assist van Joe Willock. Wilson pakt zijn tweede en Newcastle’s derde, drie minuten later met een assist van Bruno Guimaires.  Darren Mcneill maakt het 3 – 1 op de 80e minuut, maar Joe Murphy maakt het 4 – 1 net een minuut later, voor een dikke overwinning voor Newcastle United.

Dit resultaat zet Newcastle op de derde plek, stevig gevestigd voor Champions League voetbal volgend seizoen. Everton staan nu in de onderste drie en de dobbelsteen lijkt valst te spelen voor de Toffeemen, tenzij er nog mirakels staan te gebeuren. .

Everton had 40% balbezit, maar krijgen 10 schoten in totaal, met de helft van deze op doel. Newcastle domineert balbezit met 60% en pakken 11 schoten met een indrukwekkende 9 hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds op de English Premier League wedstrijden? Bezoek dan echt eens b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden, te vinden op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Everton had 40% balbezit met 10 schoten in totaal, waarvan er 5 op doel zijn.

Penalty in de wedstrijd0%

Newcastle United had 60% balbezit en pakt 11 schoten, met 9 hiervan op doel.

Doelpunten By Minute

totaal doelpunten
10 minsEvertonNewcastle United
81 – 90 min0 %100%
15 MinsEvertonNewcastle United
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %100 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min0 %100 %
76 – 90 min100 %100 %

Newcastle United opent het scoren in de 28e minuut met de rest van de doelpunten komende in de tweede helft.

Corners en kaarten – Everton vs. Newcastle United

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?