alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Inter rond een masterclass af inhun kwartfinale tegen oude rivalen Benfica, met een 3 – 3 gelijkspel in het Giuseppe Meazza, om door te gaan naar de semifinales en een date tegen hun buren, AC Milan. Inter heeft als een 2 – 0 voordeel uit de eerste leg en stonden zelfs 3 – 1 voor tot op de laatste minuten, maar twee late Benfica doelpunten maken het resultaat wat respectabeler voor het Portugese team.

Inhoudsopgave

Inter nam de leiding op 14 minuten via Nicola Barella, die weer een geweldige wedstrijd had. Benfica egaliseert de score via Fredrik Aursnes, maar een twee doelpunten stint op  65 en 78 minuten vanuit Lautaro Martinez en Joaquin Correa maakt het 3 – 1 voor Inter. Benfica redt wat trots met twee late doelpunten, een van Rafa Silva op 86 minuten en de egalisatie in de 95e minuut via Petar Musa.

Simone Inzaghi’s Inter speelt een super wedstrijd met Nicolo Barella, Lautaro Martinez en Brozovic die een top prestatie leveren. Benfica lamineert het verlies van Goncalo Ramos, die niet zo beïnvloedrijk was en ondanks dat, krijgen ze het voor elkaar om drie doelpunten te scoren in deze oplopende veldslag.

Inter had 40% balbezit in de wedstrijd en krijgt zeven schoten, met drie hiervan op doel. Benfica had 60% balbezit met acht schoten in totaal, met vijf hiervan op doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen op b-bets.com gevonden worden, waar je nu ook kunt wedden. Er is ook een groot aantal van deze geweldige voorspellingen op diverse van deze UCL wedstrijden op Mr247bet.nl/news te vinden.

Penalty in de wedstrijd0 %

Inter had maar 40% balbezit, maar krijgt 7 schoten, met drie hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Benfica had 60% balbezit met acht schoten, vijf hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsInterBenfica
81 – 90+ min0 %100 %
15 MinsInterBenfica
0 – 15 min100 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %100 %
46 – 60 min0 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90+ min100 %100 %

Deze zes doelpunten thriller had twee doelpunten in de eerste helft en nog vier in de tweede helft.

Corners en kaarten – Inter vs. Benfica

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?