alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Real Madrid rduikt in de semifinales met een date met Manchester City, voor een replica van het afgelopen seizoen. Chelsea waren nooit echt in de wedsrijd en gaven dan ook redelijk snel op, wat zorg manager Frank Lampards vierde nederlaag in vier wedstrijden is.

Inhoudsopgave

Chelsea had een behoorlijk goede eerste helft en mist een aantal kansen die vielen voor Cuccurella en Ngolo Kante’, maar ondanks dat de Blues creatief waren, miste ze het touch als gewoonlijk in hun laatste paar wedstrijden.

Real Madrid liet tot laat op zicht wachten, maar een Rodrygo dubbel was genoeg om de overwinning en het gigantische 4 – 0 aggregaat te pakken, wat erg slecht voor Chelsea eruit ziet. De eerste kwam op de 58 minuten vanuit een assist van Vinicius jr. en de tweede arriveerde tien minuten van eindtijd, ook via een nette assist van Victor Valverde.

Chelsea’s seizoen is nu helemaal over en hebben geen enkele kans meer om te kwalificeren voor Europa het volgende seizoen. Aan de andere kant, staat Carlo Ancelotti’s Real Madrid er goed voor om nog een Champions League overwinning te behalen, maar Manchester City hopen er nog iets over te kunnen zeggen.

Chelsea had 52% balbezit en 11 schoten, met zes hiervan op doel. Real Madrid had 48% balbezit en krijgt 9 schoten, met zes hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0 %

Chelsea had 52% balbezit gedurende de wedstrijd en krijgt 11 schoten voor elkaar, met zes hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Real Madrid had 48% balbezit en pakt 9 schoten, met zes hiervan op doel.

Doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsChelseaReal Madrid
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsChelseaReal Madrid
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min0 %0 %
46 – 60 min0 %100 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90 min0 %100 %

Real Madrid’s doelpunten kwamen op 58 en 80 minuten via een Rodrygo double.

Corners en kaarten – Chelsea vs. Real Madrid

Aantal Corners – Hoeveel corners waren er?