alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City kan weer los gaan in een compleet eenzijdige wedstrijd tegen Burnley, om de FA semifinales in wat stijl te behalen. De sensationele  Erling Haaland scoort weer een hattrick om het acht doelpunten in twee wedstrijden te maken, een vaardigheid die geen gelijke heeft in een moderne voetbalwedstrijd. Halaand staat nu op een ongelooflijke 42 doelpunten dit seizoen en met diverse wedstrijden nog te spelen, zal hij zeker een halve eeuw aan punten halen.

Inhoudsopgave

De wedstrijd was redelijk gebalanceerd tot op de 32e minuut, wanneer er een perfect gebalanceerde pass van Julian Alvarez naar Haaland wordt geschoten, welke de bal voor de eerste keer aanraakt en meteen in het net legt. Een aantal minuten later was het 2 – 0, wanneer Phil Foden met Haaland kruist, welke hier ook geen problemen had met het links in het net plaatsen van de bal.

Het derde doelpunt kwam op 59 minuten, met nog een Haaland klapper, waarna nog twee goede doelpunten van Julian Alvarez en Cole Palmer op 62 en 68 minuten het 5 – 0 maakt. Het half dozijn komt van Julian Alvarez’ brace op 73 minuten na een ongelooflijke assist van Kevin de Bruyne.

Manchester City had 58% balbezit met 15 schoten in totaal en 10 van deze op doel. Burnely had de andere 42% en krijgt zes schoten binnen met drie hiervan op doel.

Ben je op zoek naar een aantal van de beste odds voor de English FA Cup wedstrijden? Kijk dan echt eens op b-bets.com en wed nu. Er zijn meer dan genoeg indrukwekkende voorspellingen op deze wedstrijden op mr247bet.nl.

Penalty in de wedstrijd0 %

Manchester City had 58% balbezit en 15 schoten in totaal met tien hiervan op doel. Ze scoren ook zes doelpunten.

Penalty in de wedstrijd0%

Burnley had 42% balbezit in de wedstrijd, met zes schoten in totaal met drie hiervan op doel

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsManchester CityBurnley
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsManchester CityBurnley
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45 min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min100 %0 %
76 – 90 min0 %0 %

Manchester City scoort zes doelpunten, drie in de eerste en drie in de tweede helft.

Corners en kaarten – Manchester City vs. Burnley

Aantal Corners – Hoeveel hoekschoppen waren er?