alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City krijgt het voor elkaar om een geweldige 7 – 0 overwinning tegen de ongelukkige Duitse zijde van RB Leipzig te behalven, om met gemak te kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League. Erling Halland scoort een record vijf doelpunten in een wedstrijd, om 39 doelpunten in het seizoen te behalen, wat hem de hoogst scorende spelers in de afgelopen 20 jaar maakt, wat uiteraard een geweldige prestatie is.

Inhoudsopgave

De wedstrijd leek redelijk gebalanceerd te zijn in het begin, maar toen City eenmaal voorop kwam te liggen met een redelijk controversiële penalty, draaien alle dingen om en de doelpunten kwam snel achter elkaar. Erling Haaland gaf Manchester City de leiding op de 22e minuut vanuit de penalty stip, met het tweede doelpunt wat twee minuten later kwam, ook door Haaland. De derde goal kwam op de 52 minuten, weer van Haaland, die een eerste helft hattrick pleegt in overtijd.

De tweede helft gaat door met het succes van City tegen Eintracht Frankfurt. Ilkay Gundogan scoort het vierde doelpunt op 49 minuten, met de vijfde net vier minuten later, weer door Erling Haaland. Haaland maakt het zes met zijn vijfde doelpunt op 57 minuten en Kevin De Bruyne scoort de zevende in de 92e minuut, om het resultaat af te sluiten.

Manchester City had een indrukwekkende 63% balbezit en een behoorlijke 18 schoten, waarvan 15 op doel. Eintracht Frankfurt pakt 37% balbezit en een magere drie schoten, waarvan maar één op doel.

Kijk eens naar wat geweldige odds voor de UEFA Champions League. Deze kunnen gevonden worden op b-bets.com, waar je nu ook kunt wedden. Er zijn een groot aantal geweldige voorspellingen te vinden op diverse UCL wedstrijden op mr247bet.nl/news.

MCI: Kevin de Bruyne 90+2’ min

Manchester City vs. RB Leipzig, hoogtepunten uit de UEFA Champions League 2022/23

Penalty in de wedstrijd100 %

Manchester City had 63% balbezit and an impressive 18 shots in total with 15 of these on target.

Penalty in de wedstrijd100%

RB Leipzig had 37% balbezit, met maar drie schoten in totaal, waarvan één op doel

doelpunten Per minuut

Totaal doelpunten
10 minsManchester CityRB Leipzig
81 – 90+ min100 %0 %
15 MinsManchester CityRB Leipzig
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min100 %0 %
31 – 45+ min100 %0 %
46 – 60 min100 %0 %
61 – 75 min0 %0 %
76 – 90+2’ min100 %0 %

Manchester City scoort drie doelpunten in de eerste helft en vier in de tweede, met Erling Haaland, die zichzelf naar vijf van deze doelpunten helpt.

Hoekschoppen en kaarten –Manchester City vs. RB Leipzig

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?