Lazio vs. Milan: hoogtepunten van Serie A 2022/23 op Mr247Bet

Lazio vs. Milan: hoogtepunten van de Serie A 2022/23 op Mr247Bet

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Lazio behaald een van de beste overwinningen dit seizoen, wanneer ze het tweede geplaatste Milan vernietigen op het wijsje van 4 – 0. De Biancocelesti zaten in de Rossoneri’s nekken voor de eerste keer ook en nooit gaf Milan een blik naar captain Sergei Milinkovic-Savic, die een geweldige wedstrijd heeft, maar ook het openingsdoelpunt scoort.

Inhoudsopgave

Dit resultaat geeft een behoorlijke klap aan Milans aspiraties om het losgeslagen Napoli aan de top van de tafel, daar ze nu verder achteruit vallen. Pioli’s zijde werd er compleet uitgespeeld door het team van Sarri Lazio, die op elk moment op elk vlak indrukwekkend waren, maar hun middenveld was een banger in elk aspect, met Milinkovic-Savic niets minder dan indrukwekkend.

Lazio openet het scoren op de vijf minuten met een mooi doelpunt van Milinkovic-Savic op 4 minuten en verdubbeld het via Maurizio Zaccagni op 38 minuten. Lazio verzegeld de punten op 67 minuten via Luis Alberto’s penalty en Felipe Anderson maakt het 4-0 op 75 minuten.

Balbezit was gelijk verdeeld met 50/50%, maar Lazio had complete superieuriteit in doelpunten. Milan had 5 schoten met drie hiervan op doel, Lazio had er zes, met vijf hiervan op doel.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de Italian Serie A, moet je eens naar b-bets.com gaan en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247Bet.nl.

Penalty in de wedstrijd100 %

Lazio had 50% balbezit in de wedstrijd, met zes schoten in totaal, waarvan vijf hiervan op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

AC Milan had ook 50% balbezit in de ontmoeting, maar faalt om er enig nuttig resultaat uit te halen. Ze hebben ook vijf schoten in totaal, met drie hiervan op doel.

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsLazioMilan
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsLazioMilan

hoekschoppen en kaarten – Lazio vs. Milan

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?