alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Liverpool en de Wolverhampton Wanderers speelde een spannende 2-2 gelijkspel op Anfield, in een wedstrijd die vol met spannende en interessante gebeurtenissen zat. Dit betekent dat beide teams nu op Molineux nog een keer tegen elkaar moeten spelen, iets wat Liverpool zeker niet wilde, omdat het al een opstopping van wedstrijden is op het moment.

Inhoudsopgave

Guillermo Guedes fag de Wolves een verrassingsvoorsprong op de 26e minuit, maar het Midlands team liet zeker wat kracht zien, want Liverpool voelt zeker de afwezigheid van geblesseerde spelers. Echter, egaliseert Darwin Nunez de stand een beetje op de 42e minuut. Een pinpoint cross door Trent Alexander-Arnold vond Nunez, die zijn aanval netjes in het net heeft geplaatst.

Mohammed Salah lijkt Liverpool naar de overwinning te tillen, wanneer hij ze voorop zet op de 52e minuut, maar de Wolverhampton Wanderers geven niet op en maken het weer gelijk via Hee-Chan op 66 minuten. De wedstrijd zigzagt vanaf dat moment maar op een of andere manier kan geen enkele kant nog een punt scoren om de wedstrijd te bepalen en gaat in een herkansingswedstrijd.

Liverpool had een aanzienlijke 64% balbezit en de Wolves dus maar 36%. De Reds hadden negen schoten in totaal, met drie op doel. De Wolved hadden vier schoten, maar alle vier waren wel op doel. De wedstrijd zal nu herhaald worden, maar er is nog geen datum voor geprikt.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de English FA Cup, moet je b-bets.com eens bezoeken en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op mr247bet.nl.

Penalty in een wedstrijd0 %

Liverpool had een indrukwekkende 64% balbezit met negen schoten, ondanks dat er maar drie van deze op doel waren. Ze krijgen het voor elkaar twee doelpunten te scoren, maar niet de ontmoeting te winnen.

Penalty in de wedstrijd0%

Wolverhampton Wanderers kunnen maar 36% balbezit veroveren, maar krijgen het wel voor elkaar veel te doen met die 36%, want ze scoren twee doelpunten. Ze hebben ook vier schoten, welke alle vier op doel zijn.

doelpunten per minuut

totaal doelpunten
10 minsLiverpoolWolverhampton Wanderers
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsLiverpoolWolverhampton Wanderers

hoekschoppen en kaarten – Liverpool vs. Wolverhampton Wanderers

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?