alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester United verslaat Everton met gemak met drie doelpunten tegen een, om hun record van zeven overwinningen door te zetten in alle competities. De Red Devils zijn nooit in de problemen geweest tegen de Toffeemen, die op het moment aan het vechten zijn in de degradatie posities van de Premier League en bieden vrijwel geen tegenslag om uit de FA Cup gezet te worden in de derde ronde.

Inhoudsopgave

Manchester United kwam volle kracht binnen en opent het scoren met net 4 minuten op de teller viaAntony, na een goede assist van Marcus Rashford. Echter, egaliseert Everton na zeven minuten later via Conor Coady en dreigen om in de wedstrijd te komen met wat goed voetbal. Echter, aan de start van de tweede helft, was het diezelfde Conor Coady die zo ongelukkig was een eigen doelpunt te scoren en United aan de leiding te zetten. Manchester United neemt wat tijd om het te verzegelen en het was Marcus Rashford in de 97e minuut vanaf de penalty plek, waar het 3-1 wordt.

Manchester United gaat nu door naar de vierde ronde van de competitie, terwijl Everton eruit buigt en zich nu kan focussen op het concentreren op hoe ze de degradatie zone uit komen. Frank Lampard blijft de leiding houden tot dusver, maar een paar nederlagen meer zou hem wel eens goed kunnen zien vertrekken. Aan de andere kant, heeft Erik Ten Haag Manchester United veranderd met een winnende mentaliteit en de resultaten spreken voor zich.

De Red Devils hadden 60% balbezit in vergelijk met maar 40% voor Everton en hadden een indrukwekkende 12 schoten, met een totaal van zeven hiervan op doel. Everton had vier schoten met maar 2 hiervan op doel.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de English FA Cup, moet je eens op b-bets.com kijken en nu then you should visit b-bets.com and nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247Bet.nl.

Penalty in een wedstrijd100 %

Manchester United had 60% balbezit en scoort drie doelpunten en hadden een totaal van 12 schoten, waarvan 7 op doel.

Penalty in de wedstrijd100%

Everton had veel minder balbezit met 40%, maar hadden wel vier schoten , waarvan twee op doel. Ze hebben het voor elkaar gekregen een doelpunt te scoren, maar ook een eigen doelpunt.

doelpunten per minuut

totaal aantal doelpunten
10 minsManchester UnitedEverton
81 – 90+ min100 %0 %
15 MinsManchester UnitedEverton

hoekschoppen en kaarten – Manchester United vs. Everton

Aantal hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?