Mr247Bet hoogtepunten: Manchester City vs. Leeds United | Mr247Bet.nl

alt-text Deel artikel:

Share
Share
Tweet

Manchester City reduceert de ruimte aan de top van de tafel met Arsenal tot 3 punten, met een routine win over Leeds United door het scoren van drie doelpunten tegen één. Erling Haaland keert naar het scorevel terug met een brace, welke hem een top plek in de doelpunten scoorders ranking geeft tegen het einde van het jaar. Leeds United houdt het bijna een eerste helft vol, maar wanneer Rodri in blessuretijd scoort, draait de wedstrijd richting City en scoren 3 doelpunten tot 65 minuten in de wedstrijd en sluit hem meteen af.

Inhoudsopgave

De Sky Blues nemen wat tijd om te starten en het was op de 45+1 minuut, dat ze de leiding via Rodri nemen. Het tempo verhoogt aan de start van de tweede helft en op 51 minuten, staat City op 2-0 met nog een goed doelpunt van Erling Haaland. 3-0 volgt snel op de 64e minuut met de grote Noor de eerste speler die 20 Premier League doelpunten in record tijd behaald. Pascal Struijk trekt het iets terug voor Leeds op de 73e minuut.

Manchester City is nu vier punten achter op Arsenal en zet zichzelf weer in de tweede plek, net achter Newcastle, die een wedstrijd meer hebben gespeeld. Leeds United aan de andere kant, staan op de 15e plek met maar een paar punten boven degradatie.

Zoals verwacht, domineert Manchester City met 61% balbezit en een overweldigende 21 schoten, met 9 op doel. Leeds had maar 31% balbezit en maar 5 schoten, met maar één op doel.

Als je op zoek bent naar wat geweldige odds voor de English Premier League, moet je eens kijken op b-bets.com en nu wedden. Er zijn ook een groot aantal informatieve voorspellingen op deze wedstrijden op Mr247Bet.nl.

Penalty in a Match0 %

Leeds United had maar 31% balbezit en scoort vier schoten in totaal, met maar 1 op doel.

Penalty in de wedstrijd0%

Manchester City had een super 69% balbezit en een indrukwekkende 21 schoten, waarvan 9 op doel.

doelpunten Per Minuut

Totaal aantal doelpunten
10 minsLeeds UnitedManchester City
81 – 90 min0 %0 %
15 MinsLeeds UnitedManchester City
0 – 15 min0 %0 %
16 – 30 min0 %0 %
31 – 45+ min0 %100 %
46 – 60 min0 %100 %
61 – 75 min0 %100 %
76 – 90 min0 %0 %

Manchester City nam de leiding via Rodri in de eerst minuut van blessuretijd van de eerste helft. Een brace van Erling Haaland op 51 en 64 minuten zet City op de eerste positie, met  Pascal Struijk die het verschil verminderd op de 73e minuut.

Hoekschoppen en Kaarten – Manchester City vs. Leeds United

Aantal Hoekschoppen – Hoeveel hoekschoppen waren er?

Over 130%0%0%

Er waren acht hoekschoppen in de wedstrijd, vijf voor Manchester City en drie voor Leeds United.

Aantal kaarten

De wedstrijd was een hete, met zes gele kaarten in totaal, met drie voor elk team.